jyväskylä

Jyväskylän kuva imagotutkimuksessa
16.12.2020

Jyväskylän elinkeinoelämän edustajat arvioivat Jyväskylän kaupungin elinkeinoelämän olosuhteiden kehittyneen erityisesti työvoiman saatavuudessa, kunnan markkinoinnissa, yritysten ja oppilaitosten välisessä yhteistyössä sekä keskuksen kaupallisissa palveluissa. Jyväskylä on myös noussut kymmenen parhaan kunnan joukkoon kokonaisvaikutelman, imagotekijöiden ja suositteluhalukkuuden mittareissa.

Miia Suojalan uuden malliston Hertta-huppari.
Design with Nature 8.1.–14.3.2021
14.12.2020

Jyväskyläläinen vaatealan yritys Miia Suojala Design täyttää 15 vuotta ja julkaisee juhlamalliston Suomen käsityön museon Ikkunagallerian myyntinäyttelyssä Design with Nature 8.1.–14.3.2021. Vaatesuunnittelija-vestonomi Miia Suojala tuo uudella mallistollaan ratkaisuja vaatetusalan kipukohtiin.

Käytäthän kasvomaskia myös museovierailullasi. Kuvassa intendentti Teija Lammi opastamassa kulttuuriluotseja Matkalla maan keskipisteeseen -näyttelyyn.
24.09.2020

Jyväskylän kaupunki on antanut torstaina 24.9. laajan maskisuosituksen yli 15-vuotiaille asukkailleen kahden viikon ajaksi. Suositus koskee julkisia sisätiloja ja yleisötilaisuuksia. Tulethan museoon vain terveenä ja pidät huolta turvaväleistä ja käsihygieniasta.

Kaupungin oma tuttu Local Fellow hehkuu jälleen Jyväskylän taidemuseon pihakatuteoksena. Kuva Jukka Silokunnas.
02.06.2020

Uuden turkoosin värin pintaansa saanut teos sai samalla uuden nimen. Local Fellow on toisinto kesän 2019 Local Polyp -pihakatuteoksesta. Toteutuksesta ovat vastanneet jyväskyläläiset taiteilijat Jonna Suurhasko ja Jukka Silokunnas.

Tilaa syöte