hyvinvointi

Kaksi naista istuu pöydän ääressä.
22.09.2020

Mielenterveysongelmat ovat tällä hetkellä yleisin työkyvyttömyyden syy Suomessa. Henkisen hyvinvoinnin palvelutarjonta on lisääntynyt Jyväskylässä. 

Euroopan urheiluviikon viikko-ohjelman kuvaus Jyväskylän kouluissa
21.09.2020

Liikuntapääkaupunki Jyväskylän koulujen 12 600 oppilasta liikkuu ja haastaa muita jyväskyläläisiä liikkumaan 21.-27.9. vietettävällä EU:n European Week of Sports –teemaviikolla. Tänä vuonna Jyväskylän kouluissa viikon teemana on resurssiviisaus ja arkiaktiivisuus. #BeActive-viikko on huomioitu monipuolisesti myös perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminta Jälkkärissä ja Vertissä.  

Jalkapallo ja kartio Hipposhallilla
03.09.2020

Jyväskylän perusopetuksen kouluissa oppilaille on tarjolla edellisten lukuvuosien tavoin maksuttomia harrastekerhoja omalla koululla. Koronavirusepidemian tuomien rajoitusten takia syyslukukauden alkaessa koulun kerhoja ohjaa koulun oma henkilöstö.

Joona Leppälän henkilökuva
01.09.2020

Valtakunnallisen Liikkuva koulu –ohjelman video kuvataan Jyväskylän Kuokkalan yhtenäiskoululla.

Kyllön neuvolan seinille on tullut maalauksia ilahduttamaan lapsia
12.08.2020

Kulttuurineuvolatoiminnan tavoitteena on tuoda taidetta ja elämyksiä perheiden arkeen sekä innostaa ja kutsua kulttuurin pariin.

Moniammatillinen Ankkuri-tiimi Soile Teittinen, Lotta Minkkinen, Jussi Maasola ja Laura Vainio-Pernu
12.08.2020

Ankkuritoiminnalla halutaan puuttua jo varhaisessa vaiheessa nuorten rikollisuuteen. Toiminta käynnistyi keväällä Jyväskylässä.

Sivut

Tilaa syöte