Hyppää pääsisältöön
Kuva
Keski-Suomen museo ja käsityöläiskodit vuonna 1961. Kuva Kauko Kippo
Pääsisältö

Keski-Suomen museossa on tarjolla kolme erilaista tilaa kokous- ja luentokäyttöön: vanha luentosali, auditorio ja kokoustila/vanha kahvio.

KeMu sijaitsee aivan keskustan tuntumassa osoitteessa Alvar Aallon katu 7, joten museoon on helppo saapua kokoustamaan. Vanhaan luentosaliin ja kokoustilaan/vanhaan kahvioon voi tilata kahvituksen haluamastaan paikasta.

Tilojen varaustiedustelut: https://aalto2.museum/meista/tilavuokraus/ 

Huom. Vuokrattavien tilojen käyttöaikoihin vaikuttavat poikkeukset museon aukioloissa, mm. kesäkaudella ja juhlapyhinä.

 
Vanha luentosali (24/60 henkilöä)
40 € / tunti
 
Kaunis, Viipurin kirjastoa aallokon muotoon paneloituine kattoineen muistuttava museon vanha luentosali sopii koulutus- ja kokouskäyttöön sekä ryhmätyötilaksi. Tilassa on mahdollista järjestää myös pieniä yleisötapahtumia, kuten musiikkiesityksiä. Museon 4. kerroksessa sijaitsevassa luentosalissa on ClickShare -langaton esitysjärjestelmä, iso näyttö, fläppitaulu sekä langaton verkkoyhteys.
 
Kuva
Vanha luentosali Keski-Suomen museossa
   

Auditorio (84/100 henkilöä)
70 € / tunti
 
KeMun 1. kerroksessa sijaitseva auditorio on nykyaikaisella kokoustekniikalla varusteltu monipuolinen luento- ja kokoustila. Auditoriossa on käytettävissä mm. ClickShare -langaton esitysjärjestelmä ja videoprojektori sekä museon kannettava tietokone. Tilassa on langaton verkkoyhteys ja valaistus on säädettävissä tarpeen mukaan.
 
Kuva
Auditorio Keski-Suomen museossa. Kuva: Raisa Nerg, KeMu
 

Kokoustila/vanha kahvio (40 henkilöä)
45 € / tunti
 
Museon 3. kerroksessa sijaitseva tunnelmallinen vanha kahvio soveltuu hyvin kokous- ja juhlakäyttöön sekä ryhmätyötilaksi. Tila on varusteltu langattomalla ClickShare esitysjärjestelmällä, isolla näytöllä ja langattomalla verkkoyhteydellä. Tilassa on mahdollista järjestää myös kahvi- ja ruokailutarjoiluja tilaisuuksien yhteydessä. Tarjoilut on vuokraajan varattava itse haluamastaan paikasta.
 
Kuva
Kokoustila Keski-Suomen museossa. Kuva: Raisa Nerg, KeMu
 
 
Vuokrattavien tilojen käyttökorvaukset sis. alv 24 %.
 
Kysy lisätietoja täältä:
sales@aalto2.museum
 
Näyttelytiedustelut:
Ilja Koivisto
intendentti, näyttely
050 311 8879
ilja.koivisto[at]jyvaskyla.fi