Vinkkejä vierailuun

Työpajatila

Maltathan vielä hetken. KeMun museorakennusta Ruusupuistossa peruskorjataan. Mutta ei hätää!  Pääset luoksemme heti, kun museorakennus uusine näyttelyineen avautuu 22.2.2020. Työpajatilakin on tuolloin uudenlainen ja uudessa paikassa ja taatusti taaperotkin viihtyvät myös muualla museossa.

Muistathan, että Museokauppa Sparvinin työpajatilassa Toivolan Vanhalla Pihalla on tarjolla omatoimista teemoittain vaihtuvaa perinneaskartelemista tai vain vanhan talon tunnelmasta nautiskelua. Työpaja on avoinna museokaupan aukioloaikojen puitteissa.  Ryhmävaraukset Käsityöläismuseoon ja työpajaan ennakkoon: ksmuseo.kasityolaismuseot@jkl.fi  (014) 266 0955 / 050 563 883

 

Museokauppa

Maltathan vielä hetken. KeMun museorakennusta Ruusupuistossa peruskorjataan. Mutta ei hätää!  Pääset luoksemme heti, kun museorakennus uusine näyttelyineen avautuu vuonna 2020. KeMun uudistettuun museokauppaan pääset ostoksille Alvar Aalto -museon ja Keski-Suomen museon välisen nivelosan valmistumisen jälkeen vuonna 2021.

Museokauppa Sparvin palvelee sinua Toivolan Vanhalla Pihalla ympäri vuoden maanantaista lauantaihin. 

 

Saavutettavuus

Keski-Suomen museossa pääset liikkumaan esteettömästi. Kaikkiin kerroksiin voit kulkea esteettömästi hissillä. Vaatesäilytyksessä on pikkuista varten lainattavissa lastenrattaat.  Liikkumisesteisten WC-tilat sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Lastenhoitohuone on alakerroksen naistenhuoneessa.

Opas -ja avustajakoirat ovat tervetulleita museoon. Vaatesäilytyksestä saat lainaksi apuvälineitä, kuten taskulamppuja ja suurennuslaseja. Museon näyttelyistä löytyy hyvin myös kosketeltavia esineitä ja asioita. Kysy vaan rohkeasti neuvoja. Me täällä KeMussa olemme sinua varten.

 

Ravintolapalvelut Ruusupuistossa

Ravintolapalveluita sinulle, perheellesi ja ystävillesi tarjoaa tuossa ihan vieressä Alvar Aalto -museossa Café Alvar

Café Alvar
Alvar Aallon katu 7 40600 Jyväskylä
puh. 044-3213956
cafealvar@gmail.com