Hyppää pääsisältöön

Työpajatila

Museon toisessa kerroksessa sijaitsee Puuhatila Nappula, jossa on tarjolla omatoimista tekemistä koko perheelle näyttelyssä käynnin ohella. 

Museokauppa

KeMun uudistettuun museokauppaan pääset ostoksille Alvar Aalto -museon ja Keski-Suomen museon välisen nivelosan valmistumisen jälkeen vuonna 2023.

Esteettömyys

Keski-Suomen museossa pääset liikkumaan esteettömästi. Kaikkiin kerroksiin voit kulkea esteettömästi hissillä.  Liikkumisesteisten WC-tilat sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Lastenhoitohuone on alakerroksen naistenhuoneessa.

Lastenvaunujen kanssa liikuttaessa bussipysäkeistä esteettömin kulku on Hannikaisenkadulla sijaitsevalta pysäkiltä Museo 2 (etäisyys museon sisäänkäyntiin Alvar Aallon kadulla 170 m). Keskussairaalantien pysäkiltä Yliopisto 1 ulkoportaat voi kiertää joko Seminaarinkadun tai Kramsunkadun kautta, jolloin matkaa kertyy noin 400 m.

Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita museoon. Uudistettu museomme on saanut kehuja myös siitä, että näyttelyistä löytyy hyvin myös kosketeltavia esineitä ja asioita. Kysy vaan rohkeasti neuvoja. Me täällä KeMussa olemme sinua varten.

Nyt kuitenkin koronaatilanteen vuoksi olemme joutuneet vähentämään kosketeltavuutta, mutta museossa on saatavilla hanskoja, joiden avulla sekin onnistuu. 

Kahvilapalvelut Ruusupuistossa

Kahvilapalveluita sinulle, perheellesi ja ystävillesi tarjoaa kesällä 2021 Café Alvarin pop up -kahvila museorakennuksen 3. kerroksessa. Kahvila on auki 15.5.-31.8.2021 aina ti-pe 11-18 ja la-su 12-18.

Café Alvar
Alvar Aallon katu 7 40600 Jyväskylä
puh. 044-3213956
cafealvar[at]gmail.com