Hyppää pääsisältöön
Kuva
Lasten pihakutsut 1900-1925. Kuva Keski-Suomen museo. Kuva Keski-Suomen museo

OHJEITA KORONA-TILANTEESEEN LIITTYEN:

Kiinnitämme koronaviruksen vuoksi erityistä huomiota tilojen puhtauteen sekä varotoimiin. Museon aulassa ja eri kerroksissa on käsidesi-pisteitä. Tulethan KeMuun vain terveenä.

Keski-Suomen museo, tuttavallisemmin KeMu, kutsuu sinut tutkimusmatkalle keskisuomalaisuuteen. Olipa siteesi Keski-Suomeen millainen tahansa, niin sinun roolisi tällä matkalla on tärkeä. Meillä molemmilla on paljon arvokasta tietoa. Jaetaan sitä rohkeasti toinen toisillemme. Kutsutaan tutkimusmatkalle myös ystävämme ja jaetaan kokemuksiamme.

KeMu on olemassa sinua varten juuri siellä, missä haluat. Täällä Ruusupuistossa Alvar Aallon suunnittelemassa upeassa museorakennuksessa voit huoletta hengailla, tutustua näyttelyihin tai vierailla muuten vain!

KeMu on pitänyt huolen myös, että olet päässyt piipahtamaan mahdollisemman usein ihanissa ja sympaattisissa pikkumuseoissamme, joita ovat Käsityöläismuseo, Heiskan taiteilijakoti, Pienmäen talomuseo, Niitynpään työläiskotimuseo sekä Jyväskylän kunnallistekniikan museo. Tietoja niiden aukiolosta löydät alla olevan Museoperheemme -linkin takaa. 

Mukavaa museokäyntiä!