Hyppää pääsisältöön
Kuva
Lasten pihakutsut 1900-1925. Kuva Keski-Suomen museo.

Keski-Suomen museo, tuttavallisemmin KeMu, kutsuu sinut tutkimusmatkalle keskisuomalaisuuteen. Olipa siteesi Keski-Suomeen millainen tahansa, niin sinun roolisi tällä matkalla on tärkeä. Meillä molemmilla on paljon arvokasta tietoa. Jaetaan sitä rohkeasti toinen toisillemme. Kutsutaan tutkimusmatkalle myös ystävämme ja jaetaan kokemuksiamme.

KeMu on olemassa sinua varten juuri siellä, missä haluat. Täällä Ruusupuistossa Alvar Aallon suunnittelemassa upeassa museorakennuksessa voit huoletta hengailla, tutustua näyttelyihin tai vierailla muuten vain!

KeMu on pitänyt huolen myös, että olet päässyt piipahtamaan mahdollisemman usein ihanissa ja sympaattisissa pikkumuseoissamme, joita ovat Käsityöläismuseo, Heiskan taiteilijakoti, Pienmäen talomuseo, Niitynpään työläiskotimuseo sekä Jyväskylän kunnallistekniikan museo. Nyt kuitenkin koronatilanteen vuoksi pikkumuseot ovat suljettu. 

Vallitsevan tilanteen vuoksi kiinnitämme KeMussa erityistä huomioita museotilojen puhtauteen ja mahdollistamme mahdollisemman turvallisen ja hygieenisen museokäynnin. Käytäthän maskia museokäyntisi aikana. Muista myös yli 2 m:n turvavälit. Ethän tule KeMuun sairaana. Kemulaisetkin työskentelevät ainoastaan terveenä. Näin suojaat itseäsi ja muita museokävijöitä koronavirukselta.

Turvallista museokäyntiä!