Kenen luonto? Keski-Suomi

Kenen luonto? Keski-Suomi
27.3.-16.5.2021

Kenen luonto? Keski-Suomi -näyttely on keskisuomalaisten luontokuvaajien ja valokuvataiteilijoiden teoksista muodostuva kokonaisuus, joka nostaa esiin luonnon moniääniset merkitykset ja kestävän tavan katsoa ja kokea luonto. Näyttelyyn valitut valokuvaajat ovat Mikko Auerniitty, Ville Bräysy, Iiro Immonen, Maria Kärkkäinen, Heli Mannisenmäki, Mika Nykänen ja Anssi Ruuska. Näyttelyn kuraattorit ovat valokuvataiteilijat Antti Hintsa ja Tiina Palola.

Nyt avautuva näyttely on osa laajempaa Kenen luonto? -kokonaisuutta ja esillä samanaikaisesti myös Jyväskylän taidemuseossa ja Galleria Ratamossa eri teemaisilla näyttelyillä. Galleria Ratamossa nähdään luontokuvaaja Heikki Willamon yksityisnäyttely ja Jyväskylän taidemuseossa esillä on monimuotoisia luontotulkintoja alan huippunimiltä sekä nousussa olevilta lupauksilta. Keski-Suomen museon teema esittelee paikallisia luontotulkintoja.

Kenen luonto? -näyttelysarjan yhteistiedote löytyy linkistä: https://www.jyvaskyla.fi/uutinen/2021-03-22_kenen-luonto-273-1652021 

route6540.jpg