Miljoonasade-biisikilpailu

Lue lisää biisikilpailun ja Miljoonasade-näyttelyn taustoista täältä!

Miljoonasade pitää opastuksen omaan näyttelyynsä sekä akustisen keikan KeMun Facebook-livessä perjantaina 22.5. klo 17 alkaen. Seuraa meitä ja pysy kuulolla!

KeMu julistaa Miljoonasade-biisikilpailun avautuneeksi!

Kilpailun säännöt ovat seuraavat. Miljoonasade on tehnyt valmiin instrumentaalin biisipohjan (mp3) sekä rumpuraidan (mp3). Nuotit voit ladata tästä. Biisipohjaan voi säveltää laulumelodian sekä luoda sanoituksen, kun taas rumpuraitaan voi soittaa muutkin soittimet. Äänityksen voi tehdä esimerkiksi puhelimella, eli emme odota studiolaatuista nauhoitetta. Soittimia saa lisätä makunsa mukaan, minkä lisäksi pohjaa saa halutessaan muokata. 

Näin osallistut

Kilpailuun osallistuaksesi lähetä nauhoitettu demosi (mp3) ja kappaleen sanat erillisenä tekstitiedostona 14.6. mennessä osoitteeseen biisikilpailu(a)jyvaskyla.fi.

Lisää sähköpostin otsakekenttään maininta: KILPAILUEHDOTUS: ”OMA NIMIMERKKI”. Viestikenttään kirjoitetaan nimimerkin tekijätiedot eli laulumelodian säveltäjän ja sanoittajan nimi/nimet sekä yhteystiedot (puhelin, sähköposti ja postiosoite). Lisää viestin liitteiksi mp3-äänitallenne ja kappaleen teksti tekstitiedostona.

Voittajan valitseminen

Kaikki osallistujabiisit arvioi ensin esiraati, johon kuuluvat Mikko Lundell (toimittaja, Miljoonasade-kirjan kirjoittaja), Turkka Saarikoski (laulaja, sanoittaja, Semmarit), Joni Vanhanen eli Joniveli (hip hop artisti, tuottaja, DJ), sekä Tarja Poikonen (markkinointi- ja viestintävastaava, Jyväskylän kaupungin museopalvelut). Kilpailun sihteerinä toimii KeMun intendentti Ilja Koivisto. Miljoonasade valitsee voittajan esiraadin läpäisseistä biiseistä.

Kilpailu käydään anonyymina nimimerkein. Yhtyeen edustajat tai KeMu:n esiraati ei arvostellessaan saa tietää kilpailuehdotusten tekijöitä. Tekijätiedot paljastetaan vasta kilpailun ratkettua, mihin saakka ne ovat vain kilpailun sihteerin tiedossa. Kaikki osallistujat kilpailevat samassa sarjassa.

Voittajan julkistaminen

Kilpailun voittaja julkaistaan Miljoonasade-näyttelyn loppujameissa. Tämän ajankohta on vielä avoinna koronaviruksen vuoksi, mutta todennäköisesti tilaisuus järjestetään syksyllä 2020. Päivitämme päivämäärän näille sivuille sen selvitessä.

Miljoonasade levyttää voittajabiisin ja julkaisee sen digitaalisena singlenä!

Lisätietoja kilpailusta voit kysyä osoitteesta biisikilpailu(a)jyvaskyla.fi. Onnea kilpailuun ja miljoonasateista kevättä!

Rockyhtye Miljoonasade. Kuvaaja: Jaakko Manninen