Vinkkejä vierailuun

Työpajatila

Maltathan vielä hetken. KeMun museorakennusta Ruusupuistossa peruskorjataan. Mutta ei hätää!  Pääset luoksemme heti, kun museorakennus uusine näyttelyineen avautuu syksyllä 2019. Työpajatilakin on tuolloin uudenlainen, uudessa paikassa ja taatusti taaperotkin viihtyvät myös muualla museossa.

 

Museokauppa

Maltathan vielä hetken. KeMun museorakennusta Ruusupuistossa peruskorjataan. Mutta ei hätää!  Pääset luoksemme heti, kun museorakennus uusine näyttelyineen avautuu syksyllä 2019. KeMun uudistettuun museokauppaan pääset ostoksille Alvar Aalto -museon ja Keski-Suomen museon välisen nivelosan valmistumisen jälkeen v. 2021

 

Saavutettavuus

Keski-Suomen museossa pääset liikkumaan esteettömästi. Kaikkiin kerroksiin voit kulkea esteettömästi hissillä. Vaatesäilytyksessä on pikkuista varten lainattavissa lastenrattaat.  Liikkumisesteisten WC-tilat sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Lastenhoitohuone on alakerroksen naistenhuoneessa.

Opas -ja avustajakoirat ovat tervetulleita museoon. Vaatesäilytyksestä saat lainaksi apuvälineitä, kuten taskulamppuja ja suurennuslaseja. Museon näyttelyistä löytyy hyvin myös kosketeltavia esineitä ja asioita. Kysy vaan rohkeasti neuvoja. Me täällä KeMussa ollaan sinua varten.

 

Ravintolapalvelut Ruusupuistossa

Ravintolapalveluita sinulle, perheellesi ja ystävillesi tarjoaa tuossa ihan vieressä Alvar Aalto -museossa Café Alvar

Café Alvar
Alvar Aallon katu 7 40600 Jyväskylä
puh. 044-3213956
cafealvar(at)gmail.com