Näyttelyt nyt

KeMun museorakennusta Ruusupuistossa peruskorjataan. Mutta ei hätää!  Pääset ihastelemaan uutta perusnäyttelyämme Keskisuomalaisuutta etsimässä ja muita hienoja näyttelyitämme heti, kun museorakennus avautuu syksyllä 2019.


Keskisuomalaisuutta etsimässä

KeMun museorakennusta Ruusupuistossa peruskorjataan ja uutta perusnäyttelyä aletaan rakentaa tuota pikaa. Pääset ihastelemaan uutta Keskisuomalaisuutta etsimässä -näyttelyämme ja muita hienoja näyttelyitämme heti, kun museorakennus avautuu syksyllä 2019.

Museorakennuksen peruskorjaus ja uuden perusnäyttelyn suunnittelu on meidän KeMulaisten mielestä edennyt hienosti! Olemme olleet huimalla tutkimusmatkalla keskisuomalaisuuteen ja matka jatkuu. Matkaa olemme tehneet yhdessä muun muassa keskisuomalaisten kotiseutuyhdistysten kanssa, jotka ovat tahoillaan pohtineet oman kotiseutunsa historiaa ja henkeä. Myös meidän ihanat museoraatilaisemme Murut ovat antaneet oman panoksensa näyttelyprojektiin. Menneen vuoden aikana KeMu on myös kerännyt kasari-, viihde- ja peruskoulumuistoja, joita näyttelyssä pääset kuuntelemaan. KeMu kiittää lämpimästi kaikkia näyttelymme suunnitteluun osallistuneita. Tästä tulee hieno näyttely!
 

Keski-Suomen museon peruskorjauksen etenemistä tarkastamassa.