Hyppää pääsisältöön
 • Kuva
  Anssi Kela
  17.6.2021
  Anssi Kelan suositut Mun täytyy kävellä näin -elämäkertakonsertit saavat jatkoa syksyllä. Konsertit nähdään loppuvuodesta peräti kuudella eri paikkakunnalla: Seinäjoella, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Kuopiossa ja Helsingissä. Liput konsertteihin ovat nyt myynnissä Lippupisteellä ja Jyväskylässä Kela esiintyy kaupunginteatterin suurella näyttämöllä sunnuntaina 14.11. klo 18.00.
 • Kuva
  Vähin äänin
  4.6.2021
  Suomen kulttuurirahaston Keski-Suomen rahasto myönsi Vähin äänin -hankkeelle ja hankkeen näyttämöteokselle 40 000 euron kärkihankerahoituksen. Teos on Jyväskylän yliopiston Katoava luonto -hankkeen, Tanssiryhmä Off/Balancen ja Jyväskylän kaupunginteatterin yhteistuotanto. Yhteistyössä on mukana myös Ruamjai-kuoro.
 • Kuva
  The Addmas family -esityksen markkinointikuva, vaaka
  5.5.2021
  Syksyllä 2021 Jyväskylän kaupunginteatteri tarjoaa katsojilleen neljä ensi-iltaa, joista kolme nähdään suurella näyttämöllä ja yksi pienellä näyttämöllä. Kauden päätuotantona toteutetaan musikaalikomedia The Addams Family. Sen lisäksi suurella näyttämöllä ensi-iltansa saavat kaunis aikuisten satu 9 hyvää syytä elää sekä keväältä 2021 siirtynyt jännitysnäytelmä Susanin vaikutus. Pienen näyttämön ensi-iltana nähdään vauhdikas komedia Luotto.
 • Kuva
  Jyväskylän kaupunginteatterin Teatterieloa-blogi on nyt avattu osoitteessa teatterieloa.com
  25.3.2021
  Jyväskylän kaupunginteatteri on perustanut Teatterieloa-nimisen blogin, jossa ääneen pääsee teatterin henkilökunta.

Jyväskylän kaupunginteatteri