Haaste yrityksille

Lisätietoja:
Tarja-Liisa Qvintus
p.040 822 0979

tarja-liisa.qvintus@jkl.fi

Jyväskylän kaupunginteatteri haastaa Keski-Suomen yritykset mukaan koulukiusaamisen vastaiseen kampanjaan.


Helmikuun alussa Jyväskylän kaupunginteatteri käynnisti koulukiusaamisen vastaisen kampanjan nimeltä #kukaaneioleluuseri.
Kampanjassa haastetaan kaikki Keski-Suomen koulut tekemään konkreettisia tekoja koulukiusaamisen ehkäisemiseksi ja hyvän ryhmähengen edistämiseksi ja jakamaan kokemuksensa somessa aihetunnisteella #kukaaneioleluuseri.
Myös yrityksillä on mahdollisuus osallistua koulukiusaamista ehkäisevään työhön tarjoamalla Jyväskylän kaupunginteatterin monologiesitys Luuseri haluamalleen yläasteelle Jyväskylässä tai Keski-Suomen maakunnassa. Esitys on kiertänyt Jyväskylässä ja Keski-Suomen maakunnassa maaliskuusta 2018 lähtien ja sen on nähnyt jo yli 2200 katsojaa. 

Ohjeet haasteeseen osallistumisesta:
Yritys valitsee yläasteen, johon haluaa tarjota esityksen Keski-Suomen maakunnassa. Yritys ilmoittaa koulun Jyväskylän kaupunginteatterilla ja teatteri sopii tarkemman esitysajankohdan koulun kanssa helmi-toukokuulle keväällä 2019.   

Hinta ja katsojamäärä:

  • Yhden esityksen max. katsojamäärä on 75 hlö. Samana päivänä on mahdollista esittää kaksi esitystä samassa tai kahdessa eri koulussa.
  • Esityksen hinta on 6e/oppilas ja minimihinta 180e katsojamäärän jäädessä alle 30 hlö. Maakuntaesityksissä hintaan lisätään matkakorvaus tapauskohtaisesti.

 
Lähde rohkeasti mukaan ehkäisemään koulukiusaamista Jyväskylän kaupunginteatterin kanssa!
 

Lisätietoja:
Tarja-Liisa Qvintus
p.040 822 0979

tarja-liisa.qvintus@jkl.fi