Hyppää pääsisältöön
Kuva
Jyväskylän kaupunginteatteri 60 vuotta

Yhteystiedot

Oppilaitosyhteistyö (koulut ja yliopisto), muut sidosryhmät

Antti Niskanen
teatterikuraattori 
KM (kasvatustiede, luokanopettaja)
p. 014 266 1925 tai 050 413 8027
antti.niskanen(at)jyvaskyla.fi

Lapset ja seniorit

Tytti Vänskä
näyttelijä-yleisötyöntekijä
Mus.teat. näyttelijä (AMK), FM (taidekasvatus)
tytti.vanska(at)jyvaskyla.fi

Backstage Group

Pilvi Honka
teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK)
p. 044 364 6546
pilvi.honka(at)gmail.com

Miten näyttelijä voi muistaa kaikki repliikit tai mistä lavastaja poimii ideat lavastuksiin? Mihin esityksellä pyrittiin? Mitä tarjottavaa teatterilla on eri-ikäisille esitysten lisäksi? Näihin pohdintoihin ja moniin muihin kysymyksiin voit saada vastauksia teatterin yleisötyön tilaisuuksissa.

Jyväskylän kaupunginteatteri on eri-ikäisten jyväskyläläisten omakseen tuntema teatteri, joka luo ympärilleen monimuotoisesti toimintamahdollisuuksia ja toimii aktiivisesti yhteisössään. Yleisötyön keskeinen tavoite on koota yhteen ihmisiä, jotka haluavat suunnata kulttuurienergiaansa teatteriin, syventää teatterikokemusta ja lisätä vuorovaikutusta yleisön ja teatterin välillä. 

Systemaattinen yleisötyön kehittäminen käynnistyi teatterissamme jo 2000-luvun alussa, ja vuosien saatossa se on sisältänyt työpajoja, taiteilijatapaamisia, teemakeskusteluja ja kurkistuksia kulisseihin monien muiden sisältöjen lisäksi. Yleisötyötä suunnittelee ja toteuttaa yleisötyötiimimme. Yleisötyömme historian löydät täältä.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!
 
Antti ja Tytti