Hyppää pääsisältöön
Kuva
Jyväskylän kaupunginteatteri 60 vuotta

Ajoissa saapuminen, parkkipaikat

Teatteritalon ympäristön liikennejärjestelyt muuttuvat Kirkkopuiston alueelle rakennettavan, maanalaisen parkkitalon työmaa-alueesta johtuen. Toistaiseksi saattoliikenne teatterimme pääsisäänkäynnin eteen on sallittu. Saavuttehan siis esityksiimme ajoissa, sillä myöhästyneet pääsevät katsomoon vasta väliajan jälkeen. Teatteritalon lähiympäristössä parkkipaikkoja on kadunvarsilla, asema-aukion parkkikentällä sekä kauppakeskus Forumin parkkitalossa. Teatterin tontilla ei ole omaa asiakaspysäköintialuetta. Pääset tutustumaan Jyväskylän kaupungin Kirkkopuistoa käsittelevään nettisivuun klikkaamalla oheista linkkiä: https://www.jyvaskyla.fi/kaupunkikeskusta/liikenne-kadut-ja-puistot/kir…

Väliaikatarjoilu, ravintolapalvelut

Jyväskylän kaupunginteatterin ravintolapalveluista ja väliaikatarjoiluista vastaa Sodexo Oy, jonka ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilökunta huolehtii asiakkaistaan suurella sydämellä. Ravintolapalvelut ovat avoinna esityspäivinä, tarjoten väliaikatarjoiluna suolaisia ja makeita herkkuja sekä erilaisia virvokkeita. Väliaikatarjoilun voit varata etukäteen Sodexon verkkokaupassa.

Esityksen peruuntuminen

Ylivoimaisen esteen (force majeure) sattuessa teatteri voi joutua peruuttamaan näytöksen. Tällöin asiakkaalle palautetaan lipun hinta pääsylippua vastaan. Muita kuluja teatteri ei korvaa. Pyrimme tavoittamaan lippuja hankkineet asiakkaat ja ilmoittamaan peruuntumisesta, mikäli mahdollista.

Ikärajat

Varmistuttehan esityksen sopivuudesta lapsikatsojille.