Hyppää pääsisältöön
Kuva
Minna Lintukangas ja Arja Koriseva
Kuva
Minna Lintukangas ja Arja Koriseva

Arja Koriseva: Lämpöä talvi-iltaan -konsertti 

su 16.1.2022 klo 18 suuri näyttämö

Liput 32 € 

Kuva
Osta liput

 


Kesto n. 2 h, sis. väliajan 

 

Lämpöä talvi-iltaan!

Estradien kestosuosikki Arja Koriseva konsertoi yhdessä pianisti Minna Lintukankaan kanssa. Kaksikko on konsertoinut yhdessä yli kymmenen vuoden ajan ja he julkaisivat yhteisen, akustisen levyn Majakanvartijat syksyllä 2019.

Tunnelmallisessa talvi-illan konsertissa kuullaan sekä tuttuja, nostalgisia että uudempia lauluja Arjan omasta tuotannosta ja Vain Elämää -kaudelta.

Lapsuudestaan asti esiintynyt Arja Koriseva kruunattiin tangokuningattareksi vuonna 1989. Siitä lähtien Arja on esiintynyt niin tanssilavoilla, konserttisaleissa, teattereissa kuin areenoilla. Arja on osallistunut kahdesti kansainvälisiin laulukilpailuihin, sijoittuen molemmilla kerroilla toiseksi. Hän on toteuttanut useita loppuunmyytyjä konserttikiertueita kotimaassa, tehnyt yli kymmenen pitkäsoittoa, joista yhdeksän on myynyt vähintään kultaa. Musikaalirooleja eri teattereissa Arjalla on ollut uransa aikana yksitoista. Hänet on palkittu Suomen suosituimpana naisartistina ja tv-esiintyjänä. Hän on näytellyt valkokankaalla kahdesti ja lahjoittanut äänensä Disneyn Pocahontas-hahmolle koko illan elokuvaan. Arja on ollut mukana lukuisissa tv-sarjoissa kuten Taivaan Tulet, Kontio ja Parmas, Tähdet Tähdet ja Vain Elämää. Vuonna 2019 Arja Koriseva juhli 30-vuotista taiteilijajuhlaansa.

Kesällä 2021 hän sai arvostetun Iskelmä Finlandia-palkinnon.