Hyppää pääsisältöön
Kuva
Jyväskylän kaupunginteatteri iltavalaistuksessa

Lippumyymälä 

Vapaudenkatu 36
40100 Jyväskylä
p. 014 266 0110

Käytössämme on takaisinsoittopalvelu, eli ruuhkatilanteissa voit jättää meille soittopyynnön, niin lippumyymälä on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Lippuvaraukset vain puhelimitse tai Lippumyymälässämme.

Lippumyymälän aukioloajat:

Lippumyymälä palvelee:
Lippumyymälä palvelee
ti–la klo 12–17
Huom! Lippumyymälä on 6.11. suljettu yksityistilaisuuden vuoksi.

Esityspäivinä palvelemme esityksen alkuun saakka.

Lippuja voi ostaa myös osoitteesta www.lippu.fi.

Yritys- ja ryhmämyynti (yli 20 henkilöä)
p. 014 266 4175 arkisin klo 9 –16 
Ryhmävaraukset myös sähköpostilla: teatteri.markkinointi(at)jkl.fi
Varatessasi lippuja sähköpostitse puhelinnumerosi toimii varausnumerona.

Kaupunginteatterin lippumyymälästä ostat liput ilman palvelumaksuja. Varatut liput teatterin omiin esityksiin tulee lunastaa viimeistään viikkoa ennen esitystä ja vierailuesitysten liput kaksi viikkoa ennen esitystä.

Vaatesäilytysmaksu sisältyy lipun hintaan.

Meiltä voit ostaa myös Jyväskylä Sinfonian liput ja kausikortit ilman palvelumaksua. Konserttiohjelmisto ja lippuhinnat löytyvät Jyväskylä Sinfonian verkkosivuilta: jyvaskylasinfonia.fi.

Lippuja voit ostaa myös Lippupisteen palvelupisteistä ja verkkokaupasta. Lippujen osto R-kioskeilta on toistaiseksi suljettu.

Lippuvaraukset ja ostot Lippupisteen kautta

Varaukset ma–su klo 7–22
p. 0600 900 900 (2 €/min+pvm)

Lippujen osto: www.lippu.fi.
Lippujen hintaan lisätään Lippupisteen toimitusmaksu

Jyväskylän kaupunginteatteri ylläpitää asiakasrekisteriä lippujärjestelmässä. Tutustu rekisteriselosteeseen (PDF)

Lippujen hinnat 

Hinnat ostettaessa tai varattaessa teatterin lippumyymälästä.

SUURI NÄYTTÄMÖ (peruslippu/eläkeläiset/alennuslippu*/(ryhmäliput/eläkeläisryhmäliput))

The Addams Family (44 / 42 / 30 € / (42 / 40 €))
9 hyvää syytä elää (30 / 28 / 22 € / (28 / 26 €))
Susanin vaikutus (30 / 28 / 22 € / (28 / 26 €))

Kaiken kansan juhlailtamat (15 €)
Pate Mustajärvi: Tämä(kin) tarina on tosi (35 €)

PIENI NÄYTTÄMÖ (peruslippu/eläkeläiset/alennuslippu* (ryhmäliput/eläkeläisryhmäliput))  

Luotto (30 / 28 / 22 € / (28 / 26 €))
Tanssisatu Haltiatontun seikkailut (16 / 14 € (lapset alle 16 v.))

* Alennuslippuun ovat oikeutettuja opiskelijat, työttömät, lapset ja varusmiehet.

Erikoisliput ja alennuskortit

S-etualennus
S-etuesityksissä neljän (4) euron alennus peruslipun hinnasta. Esitykset on merkitty S-kirjaimella tai vihreällä merkillä. Saat edun esittämällä S-etukortin lipunmyynnissä ennen maksutapahtumaa.

Veikkauksen kortti
Veikkaus-kortin omistaja saa Jyväskylän kaupunginteatterin normaalihintaisista maanantai–torstai-näytöksistä viiden (5) euron alennuksen. Ostorajoitus yksi (1) lippu per Veikkaus-kortti. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Etu koskee vain perushintaisia lippuja ja teatterin omaa tuotantoa, ei vierailunäytöksiä. Etu ei ole voimassa ensi-illoissa eikä lasten ja nuorten näytelmissä.

Lisätietoja Veikkaus-kortista ja sen eduista Veikkauksen sivuilla.

Keski-Suomen Osuuspankin omistaja-asiakkaat
OP-etuesityksissä neljän (4) euron alennus peruslipun hinnasta. Saat edun esittämällä Omistaja-asiakas-merkillä varustetun OP:n maksukortin lipunmyynnissä ennen maksutapahtumaa.
Kaikki omistaja-asiakkaiden etuesitykset

Opiskelija-alennus
Myönnämme opiskelija-alennuksen kaikkiin meidän omiin esityksiimme. Voit varata liput myös ennakkoon. Muista ottaa opiskelijakortti mukaan lippuja lunastaessasi.

Viimetippalippu
Viimetippa-alennus koskee opiskelijoita, työttömiä ja toimeentulotuettuja. Saapumalla teatterin lippumyymälään tuntia ennen esityksen alkua, voi lipun ostaa huokeaan hintaan niihin teatterin omiin esityksiin, joihin on vielä tilaa: musikaaliin seitsemällätoista eurolla (17 €) ja puhenäytelmään kymmenellä (10 €). Viimetippalipun voit lunastaa esittämällä opiskelijakortin tai työttömyyden/toimeentulotuen todistavan dokumentin. Silloin tällöin lippuja on mahdollista myös varata viimetippahintaan. Ajantasaisimmat tarjoukset saa tykkäämällä Facebookissa sivusta Viimetipalla teatteriin.

Kipinä-etuus
Jyväskylän kaupunginteatterissa Kipinä tarkoittaa samaa kuin Viimetippalippu. Puhenäytelmään viimetippalippu maksaa 10 euroa ja musikaaliin 17 euroa ja se on voimassa kaupunginteatterin esityksissä silloin, kun niissä on tilaa. Viimetippaliput ovat lunastettavissa tuntia ennen esitysten alkua lippumyymälästä. Kätevin tapa saada tietoa edusta on tykätä Viimetipalla teatteriin -sivusta Facebookissa.

Kipinä on Jyväskylän kaupungin kulttuuri- ja liikuntapalveluetuus, jota tarjotaan Kipinä-edussa mukana olevien sosiaali-, työllisyys- sekä terveyspalveluiden asiakkaille. Kipinä-edun saa näyttämällä Kipinä-kortin sekä kuvallisen henkilöllisyystodistuksen teatterin lippumyymälässä lippuja lunastettaessa. Katso lisätietoja Kipinästä etuuden omilta verkkosivuilta.

Teatterialankortit
Lippu musikaaliin maksaa 20 € ja puhenäytelmään 12 €. Teatterialan korteilla saa yhden alennuslipun kaupunginteatterin omiin esityksiin.

Suomen Harrastajateatteriliiton jäsenetu 
Suomen Harrastajateatteriliiton henkilöjäsenille Viimetippaetuna lippu musikaaliin 17 € ja puhenäytelmään 10 €. 
Etu on voimassa tuntia ennen esitysten alkua Jyväskylän kaupungin lippumyymälästä ostettuihin pääsylippuihin sähköistä SHTLN:n jäsenkorttia esittämällä. Etu on henkilökohtainen eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Paikkatilannetta voi tiedustella etukäteen teatterin lippumyymälästä sen aukioloaikoina, p. 014 266 0110.

Lehdistökortti
Lippu musikaaliin maksaa 17 € ja puhenäytelmään 10 €. Lehdistökortilla saa yhden alennuslipun kaupunginteatterin omiin esityksiin.

Esityksen peruuntuminen

Ylivoimaisen esteen (force majeure) sattuessa voi teatteri joutua peruuttamaan näytännön. Tällöin asiakkaalle palautetaan lipun hinta pääsylippua vastaan, muita kuluja teatteri ei korvaa (matkat, majoitus, palvelu- ja toimitusmaksut). Pyrimme tavoittamaan lippuja hankkineet asiakkaat ja ilmoittamaan peruuntumisesta.

Peruuntuneiden esitysten lippujen vaihto tuleviin esityksiin onnistuu lippumyymälämme kautta. Halutessasi voit myös täyttää tämän palautuslomakkeen https://bit.ly/palautuslomake, mikäli haluat vaihtaa ostamasi liput kaksi vuotta voimassa olevaan teatterilahjakorttiin tai vaihtoehtoisesti saada lippurahat takaisin.

Maksutavat

Maksuvälineenä käy yleisimmät maksukortit ja käteinen. Lisäksi lipun voi maksaa kaupunginteatterin tai Lippupisteen lahjakorteilla. Lisätietoa kaupunginteatterin lahjakorteista.

Arvosetelin käyttäjä voi varata liput ja lunastaa ne teatterin lippumyymälästä tai Lippupisteen myyntipisteistä. Arvoseteliä ei voi käyttää Lippu.fi-sivulla eikä R-kioskeilla. Huomaathan myös, että kulttuuriedulla ei voi ostaa lahjakortteja.

  • Smartum Kulttuuriseteli ja SmartumPay
  • Eazybreak
  • ePassi
  • Tyky-Kuntoseteli
  • Ticket Duo- ja Ticket Mind&Body -kortit (ei setelit)
  • Virikeseteli

Jyväskylän kaupunginteatteri on Vammaiskorttikohde

Kuva
Meillä käy Vammaiskortti

Vammaiskortin haltijan avustaja tai tukihenkilö pääsee aina maksutta palveluumme.
Lisätietoa esteettömistä palveluistamme löydät Esteettömyys-sivulta.