Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunki > Opetus > Muuta > Jyväskylän kansalaisopisto > Uutinen > Tule kuuntelemaan vaatetuunausekspertti ja tyylitaituri Aija Rouhiaisen tuunausvinkkejä Jyväskylän kansalaisopiston yleisöluennolle 2.11.
Avaa navigaatio

Jyväskylän kansalaisopisto

Pääkirjasto-kansalaisopisto
Vapaudenkatu 39 - 41
40100 Jyväskylä

Neuvonta
p. 014 266 0107
neuvonta.kansalaisopisto[at]jkl.fi

Henkilökohtaiset puhelinnumerot neuvonta
Herttala Tiina p. 014 266 4073
Eronen Tapio p. 014 266 4070

Neuvonta ja toimisto avoinna:
lukukausien aikana (4.9. lähtien)
ma - to 10 - 18, pe 10 - 14
lukukausien ulkopuolella
ma - to 10 - 15, pe 10 - 14
Yleisinä loma-aikoina suljettu

Kansalaisopisto Facebookissa
Käsityöneuvonta Facebookissa
Sanataidekoulu Facebookissa

30.10.2017

Tule kuuntelemaan vaatetuunausekspertti ja tyylitaituri Aija Rouhiaisen tuunausvinkkejä Jyväskylän kansalaisopiston yleisöluennolle 2.11.

Tunnettu vaatetuunaaja ja suosittu luennoitsija Aija Rouhiainen saapuu Jyväskylän kansalaisopiston yleisöluennolle puhumaan vaatetuunauksesta torstaina 2.11. klo 18.00. Rouhiaisen lokakuinen luento oli valtavan suosittu ja yleisön pyynnöstä hän tulee toistamiseen puhumaan vaatteiden tuunaamisesta. Luento pidetään pääkirjasto-kansalaisopistotalon Minnansalissa (Vapaudenkatu 39–41, 1. krs).

Jos olet kyllästynyt kauppojen huonolaatuisiin vaatteisiin tai vaatekaapistasi löytyy kirppislöytö, joka on odottanut jo tovin muodistamista, Rouhiaisen luento on sinulle juuri oikea paikka. Vaatetuunauksesta salonkikelpoisen harrastuksen tehneen Aija Rouhiaisen luennolla saat ideoita vanhojen vaatteiden uusiokäyttöön ja tuunaamiseen.

Rouhiainen pukeutuu yksinomaan kirppisvaatteisiin, joista valtaosan hän on muokannut uusiksi. Hän onkin tuunannut noin 90 prosenttia kirppishankinnoistaan. Ekologinen näkökulma on tekemisessä vahvasti mukana.

Rouhiaisella on näyttävä ja persoonallinen tyyli. Hän seuraa muotia, mutta ei anna sen ohjailla vaatevalintojaan, vaan ¬tuunaa omannäköistään päällepantavaa.
– Olen sitä mieltä, että lisää persoonaa peliin, kun mittariin kertyy vuosia. Ihmisen ei tarvitse sulautua taustakankaaseen, vaikka ikää tulee lisää, hän kannustaa.

Rouhiainen tuo luennolle pari matkalaukullista tuunaamiaan vaatteita, joita yleisö saa tutkia ja hypistellä. Vaatteista on näytillä myös kuvat ennen tuunausta. Rouhiaisella on mukanaan myös vastikään tuunaamiaan vaatteita.

– Luennosta on tulossa silmiä avaava puolitoistatuntinen. Tervetuloa inspiroitumaan vaatetuunauksen pariin! Rouhainen houkuttelee.

Rouhiainen on tehnyt pitkän uran tv-ohjelmien puvustajana ja vaatesuunnittelija. Hän on monelle tuttu myös Ylen Kirppis-ohjelmasta. Rouhiainen on kysytty opettaja ja suosittu luennoitsija. Käynnissä on useita vaatetuunauskursseja ja jo kuudetta kertaa kierrätysiltapuvun suunnitteleminen kansanedustaja Jutta Urpilaiselle presidentin itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle.

Aija Rouhiaisen kuva pyydettävissä osoitteesta miia.kantola[at]jkl.fi.

Lisätietoja: Aija Rouhiainen, p. 040 960 5678, aija.rouhiainen[at]designairo.com

www.jyvaskyla.fi/kansalaisopisto
www.facebook.com/JKLkansalaisopisto

Miia Kantola

Opinto-ohjelma
Ilmoittautuminen
Peruutukset
Aikuiset
Lapset ja nuoret
Käsityöneuvonta

Lue uusin kurssiesite tästä. HUOM. esitettä ei päivitetä. Tarkista tiedot neuvonnasta tai netistä.

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta