Ilmoittautumis- ja perumisohjeet

Lisätietoja:

Neuvonta
p. 014 266 0107
info.kansalaisopisto[at]jyvaskyla.fi

Opiston neuvonnan aukioloajat 

Lukukausien aikana
ma-to klo 12-17
pe suljettu
Lukukausien ulkopuolella
ma-to 12-15
pe suljettu

Neuvonta on suljettu perjantaisin ja yleisinä loma-aikoina.

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua internetissä ja puhelimitse kaikille opinto-ohjelmassa mainituille kursseille, joilla on numerokoodi. Kurssit, joille ilmoittaudutaan muulla tavoin, mainitaan erikseen. Viikonloppukursseille ilmoittaudutaan viimeistään 8 päivää ennen kurssia. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat ilmoittautumiseen huoltajan suostumuksen. Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan kurssimaksun ja muut kurssiin kuuluvat, opintoesitteessä mainitut maksut. Kursseihin liittyvissä kysymyksissä voit ottaa suoraan yhteyttä aineen suunnittelijaopettajaan

Ilmoittautumisvaihtoehdot

Voit ilmoittautua kursseille

1) internetissä www.opistopalvelut.fi/jyvaskyla
2) puhelimitse 014 266 0107
3) kansalaisopiston neuvonnassa (Vapaudenkatu 39–41, 1. krs)

Ilmoittautujalta pyydetään seuraavat tiedot:

  • kurssin numerokoodi ja nimi
  • nimi, henkilötunnus, kotikunta ja osoite
  • matkapuhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • tilastoja varten koulutustausta ja pääasiallinen toiminta
  • henkilötiedot opiskelijoiden identifiointiin (ei luovuteta ulkopuolisille)
  • alle 18-vuotiaalta huoltajan tiedot

Ilmoittautuminen alkaa

Kevätlukukauden 2021 ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 9.12. klo 16.00 ja jatkuu verkossa ympäri vuorokauden.

Ilmoittautumisaika on puhelimitse klo 16–18.

Puhelimitse ilmoittautuminen jatkuu 10.12. alkaen ma-to klo 12–15 (perjantaisin suljettu). Lukukauden alkaessa 7.1.2021 puhelimitse ja paikanpäällä voi ilmoittautua ma-to klo 12-17.

Kurssi-ilmoittautumisen peruminen ja peruutusmaksut

Voit perua ilmoittautumisen maksutta viimeistään 8 päivää ennen kurssin alkua. HUOM. Jos peruutat ilmoittautumisesi tämän jälkeen tai jätät kokonaan peruutuksen tekemättä, opisto laskuttaa koko kurssimaksun. Kun kurssi on alkanut, opisto ei enää palauta kurssimaksuja, vaikka opiskelija ei osallistuisi ilmoittautumalleen kurssille. Kurssimaksua ei myöskään palauteta, jos opiskelija keskeyttää opiskelunsa henkilökohtaisista syistä, kuten sairastumisen, työesteen tai paikkakunnan muutoksen vuoksi. Kurssilta poissaolo ei alenna kurssimaksua.

Kurssimaksun maksamatta jättäminen tai kurssilta pois jääminen eivät riitä peruutukseksi. Kurssimaksut ovat perintäkelpoisia ilman oikeuden päätöstä.

Miten perun ilmoittautumisen internetissä?

Internetissä voi perua vain internetissä tehdyn kurssi-ilmoittautumisen. Mene osoitteeseen www.opistopalvelut.fi/jyvaskyla.

  • valitse 'Omat tiedot' 
  • kirjoita tekstikenttiin puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi tai kurssinumero sekä ilmoittautumisen yhteydessä saamasi ilmoittautumistunnus 
  • paina 'Tarkista ilmoittautumiset' 
  • seuraavaksi paina 'Peruuta' 

Tämän jälkeen järjestelmä ilmoittaa kurssi-ilmoittautumisesi peruuntuneen ja saat asiasta vahvistuksen myös sähköpostiisi.

Muita vaihtoehtoja peruuttaa ilmoittautuminen

Kurssi-ilmoittautumisen voi perua myös puhelimitse soittamalla opiston neuvontaan, p. 014 266 0107 tai käymällä neuvonnassa (Vapaudenkatu 39–41, 1. krs). Opiston neuvonta on auki lukukausien aikana maanantaista torstaihin klo 12.00–17.00, perjantaisin suljettu. Lukukausien ulkopuolella neuvonta on auki maanantaista torstaihin klo 12.00–15.00, perjantaisin suljettu.

Opistolla on oikeus peruuttaa kurssi, jos alkavan kurssin opiskelijamäärä jää alle minimin. Peruutetun kurssin maksettu kurssimaksu palautetaan tai se hyvitetään jonkin toisen kurssin hinnasta. Opisto tiedottaa opiskelijoille peruutuksista ryhmätekstiviestillä. Lukuvuoden kestävillä kursseilla yhden kurssikerran peruuntuminen ei oikeuta kurssimaksun alennukseen eikä kertaa korvata.

Opisto ei vastaa sali- tai muiden tilavuorojen peruutuksista, jotka johtuvat opistosta riippumattomista syistä.