Hyppää pääsisältöön
Kuva
Mies mittaa

Voimassa olevat suositukset ja rajoitukset koronatilanteessa

Lisätietoja

Neuvonta 
p. 014 266 0107 
info.kansalaisopisto[at]jyvaskyla.fi

Opiston neuvonnan aukioloajat

Yhteydenotot puhelimitse ma-to klo 12-17 p. 014 266 0107 tai sähköpostilla info.kansalaisopisto@jyvaskyla.fi

Lukukausien aikana
ma–to klo 12–17
pe suljettu
Lukukausien ulkopuolella
ma–to 12–15
pe suljettu

Yleisinä loma-aikoina suljettu.

Kansalaisopiston tietosuojaseloste

Kansalaisopiston lukuvuosi 2021–2022 käynnistyy lähiopetuksena. Noudatamme kaupungin suosituksia ja rajoituksia. Kurssien ryhmäkokoja on tarkasteltu tilanne huomioiden ja osa kursseista käynnistyy tavallista pienemmillä ryhmillä. Tutustu kaupungin voimassa oleviin ohjeisiin, rajoituksiin ja suositukseen kaupungin verkkosivuilla. 

Kansalaisopisto kurssivalikoimasta löytyy lähiopetuksena opetettavien kurssien lisäksi etänä pidettäviä verkkokursseja sekä hybridikursseja, joissa osallistuja voi päättää, osallistuuko opetukseen paikan päällä vai etänä. 

Kurssikuvauksista löytyy tarkempaa tietoa kurssien järjestämisestä lähi- ja etäopetuksena (linkki vie ulkoiselle sivulle).

 

Kurssimaksuhyvitykset keväällä 2021 keskeytyneistä kursseista

Koronatilanteen vuoksi jouduimme keskeyttämään osan Jyväskylän kansalaisopiston lv 2020-2021 kursseista joko väliaikaisesti tai kokonaan. Hyvitämme kurssimaksua kurssin toteutumisasteen mukaan. Maksua ei palauteta rahana, vaan voit käyttää hyvityksen seuraavan lukuvuoden tai lukukauden kurssimaksuissa. Kurssimaksuhyvitys on henkilökohtainen. 
 
Jos olet saanut kesällä 2021 sähkö- tai paperipostia asiasta, olet oikeutettu kurssimaksuhyvitykseen. Ilmoittaudu ensin haluamallesi kurssille. Ota sitten yhteyttä kansalaisopiston neuvontaan ensisijaisesti sähköpostitse, jotta hyvitys voidaan huomioida kurssimaksussa.  
Kurssimaksuhyvitystä ei voida huomioida enää jälkikäteen, jos olet jo maksanut kurssimaksun. 
 
Neuvonta 
p. 014 266 0107 
laskutus.kansalaisopisto@jyvaskyla.fi 


Miksi saamani maksulinkki ei toimi?

Maksulinkki ei toimi, jos laskun eräpäivä on jo mennyt. Saat kansalaisopistolta uuden laskun postitse.

Kun ilmoittaudut kansalaisopiston kurssille ja saat kurssipaikan, sinulle tulee sähköpostissa vahvistusviesti. Samassa sähköpostiviestissä on maksulinkki, jonka kautta kurssin lasku maksetaan. Maksulinkki toimii laskun eräpäivään asti. Jos laskun eräpäivä on jo mennyt, ei maksulinkki enää toimi. Kansalaisopisto lähettää kaikista aikuisten yleissivistävän opetuksen avoinna olevista kurssimaksuista vielä paperilaskun. Sinun ei tarvitse pyytää uutta laskua, vaan saat sen automaattisesti kotiosoitteeseesi.

 

Tukea etäopiskeluun opiskelijoille

Junkala Timo, p. 040 067 5924, timo.junkala[at]jyvaskyla.fi
Peltonen Marja, p. 050 563 0153, marja.peltonen[at]jyvaskyla.fi