Opiskeluinfo ja UKK

Lisätietoja

Neuvonta 
p. 014 266 0107 
info.kansalaisopisto[at]jyvaskyla.fi

Opiston neuvonnan aukioloajat

Lukukausien aikana
ma-to klo 12-17
pe suljettu
Lukukausien ulkopuolella
ma-to 12-15
pe suljettu

Yleisinä loma-aikoina suljettu.
 

Tälle sivulle on koottu opintoihin liittyvää tärkeää perustietoa mm. kurssimaksuista ja alennuksista sekä ilmoittautumis- ja perumiskäytännöistä. Sivut kannattaa lukea tarkasti läpi ennen ilmoittautumista.

Lukuvuonna 2020–2021 kansalaisopistolla tullaan kiinnittämään erityistä huomiota lähiopetuksen järjestämiseen turvallisesti. Tulevana syksynä olemme paikoin pienentäneet ryhmäkokoja ja opetustiloissa huolehditaan riittävistä turvaväleistä esimerkiksi kalusteita järjestelemällä.

Jotta kaikki voimme rentoutua ja viihtyä kursseilla, pyydämme ystävällisesti kursseille osallistuvia huolehtimaan käsihygieniasta ja välttämään kursseille saapumista sairaana tai hengitystieoireisena.

Lukuvuoden kurssien suunnittelussa on myös otettu huomioon kurssin mahdollinen siirtyminen verkko-opetukseen. Opintoesitteeseen on lisätty merkintä, mikäli kurssi voi varmistetusti siirtyä etäopetukseen tilanteen niin vaatiessa. Sama tieto tulee löytymään opintoportaalista kurssikuvausten yhteydestä .

Poikkeustilanteen aikana keväällä 2020 kansalaisopistolle on tullut runsaasti kysymyksiä kursseihin ja kurssimaksuihin liittyen. Alta löydät joitakin usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Kurssini on peruttu. Korvataanko kurssit?

Käynnissä olleita, keskeytettyjen kurssin kokoontumiskertoja ei korvata.

Mikäli keskeytyneestä kurssista on 19.3. mennessä pidetty yli 50 %, kurssimaksuja ei korvata. Mikäli kurssi ei ollut vielä alkanut 19.3. mennessä, eikä kurssia voida toteuttaa verkko-opetuksena, maksettu kurssimaksu palautetaan. (Kts. Kuinka saan palautettavan kurssimaksun takaisin? -kohta.)

Osa kursseista siirtyi verkko-opetukseen – tästä ilmoitettiin kurssilaisille. Kurssilaisille ilmoitettiin myös kurssin keskeytymisestä tai peruuntumisesta.

Olen ilmoittautunut kurssille, jonka olisi määrä alkaa myöhemmin keväällä. Onko kurssi peruttu?

Kurssilaisia informoidaan, mikäli kurssi siirtyy verkko-opetukseen tai kurssi joudutaan perumaan.

Kuinka saan palautettavan kurssimaksun takaisin?

Ilmoita kurssimaksun palautusta varten tilinumero ja kurssi, jota palautus koskee sähköpostilla osoitteeseen info.kansalaisopisto@jyvaskyla.fi. Voit olla yhteydessä myös puhelimitse opiston neuvontaan p. 014 266 0107.

Pahoittelemme, että maksujen käsittelyssä on viivettä.