Hyppää pääsisältöön
Kuva
Lapsi taiteen perusopetuksessa

Tutustu

Taiteen perusopetuksen opintoihin voi tutustua peda.netissa. Peda.netissa on tietoa mm. opetussuunnitelmista, opetushenkilöstöstä sekä oppilaiden töitä ja kuvia opetuksesta.

Arkkitehtuuri, kuvataide, musiikki, sanataide, teatteritaide - tule mukaan opintoihin!

Taiteen perusopetukseen vapaille oppilaispaikoille ehtii vielä ilmoittautua! Osaan opetuksesta se on mahdollista ilmoittautua koko kesä ajan ja kaikkiin vapaisiin oppilaspaikkoihin 2.8. alkaen. Oppilaspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2021–2022  

Ilmoittautuminen Kuvataidekoulun syksyn 2021 lyhytkursseille 

Haluaisitko aloittaa uuden harrastuksen? Lähde matkalle taiteen maailmaan! Tule mukaan lasten ja nuorten taiteen perusopetukseen Jyväskylän kansalaisopistoon. Tarjoamme kuvataiteen, musiikin, sanataiteen ja teatteritaiteen opetusta yleisen oppimäärän mukaan sekä arkkitehtuurin ja kuvataiteen opetusta laajan oppimäärän mukaan. Taiteen perusopetus antaa mahdollisuuden opiskella pitkäkestoisesti ja tavoitteellisesti. Saat elämyksiä ja eväitä elämää ja ammattia varten.

Opetuspisteitä löytyy taiteenalasta ja ikäryhmästä riippuen Tikkakoskelta, Palokasta, Jyskästä, Vaajakoskelta, keskustasta, Keljonkankaalta, Mankolasta ja Korpilahdelta sekä laajan oppimäärän osalta kuvataidekoulusta, Kauppakatu 12.

Voit aloittaa taideharrastuksen missä tahansa ikävaiheessa. Meillä saat opiskella mukavissa ryhmissä. Musiikkia voit opiskella myös yksilöopetuksessa. Teemme taiteen perusopetuksessa yhteistyötä niin alueellisesti kuin valtakunnallisestikin mm. järjestämällä yhteisiä taideleirejä ja tapahtumia.

Lisätietoja

Mervi Kinnunen                                  
opistosihteeri  
p. 050 311 8834 
mervi.a.kinnunen[at]jyvaskyla.fi                

Pirjo Linna
opistosihteeri
p. 040 777 8653
pirjo.linna[at]jyvaskyla.fi

 

Oppilaspaikan peruminen

Oppilaspaikan voi perua maksutta viimeistään 8 päivää ennen opetuksen alkua. Jos oppilaspaikka perutaan tämän jälkeen tai peruutus jätetään tekemättä, opisto laskuttaa koko lukukausimaksun. Uudet oppilaat voivat ilmoittautumisen jälkeen käydä kerran tutustumassa ryhmän toimintaan ennen lopullisen päätöksen tekemistä harrastuksen jatkamisesta.