Lasten ja nuorten taiteen perusopetus

Tutustu

Taiteen perusopetuksen opintoihin voi tutustua peda.netissa. Peda.netissa on tietoa mm. opetussuunnitelmista, opetushenkilöstöstä sekä oppilaiden töitä ja kuvia opetuksesta.

Lisätietoja

Mervi Kinnunen                                  
opistosihteeri  
p. 014 266 4050
mervi.a.kinnunen[at]jyvaskyla.fi                

Pirjo Linna
opistosihteeri
p. 014 266 4079
pirjo.linna[at]jyvaskyla.fi

Arkkitehtuuri, kuvataide, musiikki, sanataide, teatteritaide - tule mukaan opintoihin!

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2021–2022 1.4.-15.5.21  

Ilmoittautuminen Kuvataidekoulu laajan lyhytkursseille 3.8. lähtien 

Haluaisitko aloittaa uuden harrastuksen? Lähde matkalle taiteen maailmaan! Tule mukaan lasten ja nuorten taiteen perusopetukseen Jyväskylän kansalaisopistoon. Tarjoamme kuvataiteen, musiikin, sanataiteen ja teatteritaiteen opetusta yleisen oppimäärän mukaan sekä arkkitehtuurin ja kuvataiteen opetusta laajan oppimäärän mukaan. Taiteen perusopetus antaa mahdollisuuden opiskella pitkäkestoisesti ja tavoitteellisesti. Saat elämyksiä ja eväitä elämää ja ammattia varten.

Opetuspisteitä löytyy taiteenalasta ja ikäryhmästä riippuen Tikkakoskelta, Palokasta, Jyskästä, Vaajakoskelta, keskustasta, Keljonkankaalta, Mankolasta ja Korpilahdelta sekä laajan oppimäärän osalta kuvataidekoulusta, Kauppakatu 12.

Voit aloittaa taideharrastuksen missä tahansa ikävaiheessa. Meillä saat opiskella mukavissa ryhmissä. Musiikkia voit opiskella myös yksilöopetuksessa. Teemme taiteen perusopetuksessa yhteistyötä niin alueellisesti kuin valtakunnallisestikin mm. järjestämällä yhteisiä taideleirejä ja tapahtumia.

Lisätietoja

Mervi Kinnunen                                  
opistosihteeri  
p. 014 266 4050
mervi.a.kinnunen[at]jyvaskyla.fi                

Pirjo Linna
opistosihteeri
p. 014 266 4079
pirjo.linna[at]jyvaskyla.fi