Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumat » Kangastuksia

Kangastuksia - Jyväskylän Kankaan kulttuuritapahtumat ja kulttuuritoiminta

9.8. klo 15-21 Kankaan Taika ja Illallinen taivaan alla

Kesän jatkot Kankaalla! Hartaasti kehitetty mobiilipeli Kankaan Taika on valmis julkaistavaksi, ja julkaisutapahtuman jälkeen Kankaan Puutarha isännöi ja emännöi Illallista taivaan alla elokuun pimenevässä illassa.

Lisättyä todellisuutta käyttävä mobiilipeli Kankaan Taika kuljettaa sinua ympäri Kangasta: Auta tehtailija Hjalmaria löytämään osia koneeseensa! Kankaan Taika –pelissä etsit sana-, kuva- ja karttaohjeiden perusteella Jyväskylän Kankaalta tiettyjä näkymiä, jotka heräävät eloon laitteesi ruudulla lisätyn todellisuuden avulla. Kankaalta voi löytyä vaikkapa tanssijoita, akrobaatteja ja animaatioita.

Pelin julkistustilaisuudessa torstaina 9.8. Klo 15-18 Porttirakennuksella voi tulla tutustumaan, kokeilemaan ja antamaan palautetta. Otathan mukaasi oman älypuhelimen tai tabletin. Kankaan Taika -sovellus on saatavilla App Storesta sekä Play kaupasta ennen julkistamista.

Klo 18 katetaan pöydät Kankaan puutarhalle Illallinen taivaan alla -tapahtumaa varten. Kaikille illastajille on tarjolla ilman veloitusta sirkkakeittoa ja leipää sekä grillausmahdollisuus. Omat ruoka- ja juomaeväät sekä grillattavat voi tuoda mukanaan ja tulla nauttimaan elokuun tunnelmasta Kankaalle.

Kankaan Taika -mobiilipeli

Auta tehtailija Hjalmaria löytämään osia koneeseensa! Kankaan Taika –pelissä etsit sana-, kuva- ja karttaohjeiden perusteella Jyväskylän Kankaalta tiettyjä näkymiä, jotka heräävät eloon laitteesi ruudulla lisätyn todellisuuden avulla. Kankaalta voi löytyä vaikkapa tanssijoita, akrobaatteja ja animaatioita. Tarpeeksi tehtäviä suoritettuasi Hjalmar saa jatkettua koneen rakentamista. Saat etsittäväksesi kolme kohdetta päivässä, mutta mikäli jossain kohteessa on tekninen tai saavutettavuuteen liittyvä ongelma, voit arpoa itsellesi uuden kohteen.

Pelataksesi sinulla tulee olla sijainti päällä puhelimessa. Pelatessasi liikut ympäri Kangasta ja etsit kohteita. Kankaan alue sijaitsee Jyväskylässä. Pääset pelissä näkyvän kartan alueelle esimerkiksi osoitteista Paperitehtaankatu, Kympinkatu 3 tai Piipputori.

Kankaan Taika on tuotettu osana Kankaan prosenttikulttuuriperiaatetta Kankaan Palvelu Oy:n toimesta. Sisältöjä ovat tehneet jyväskyläläiset taiteilijat sekä Zaibatsu Interactive. Sisältöjä lisätään ja päivitetään säännöllisesti.

Kankaan Taika on ladattavissa 9.8.2018 lähtien Google Play -kaupasta ja App Storesta ilmaiseksi.

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 Sivun alkuun Tietoa sivustosta