Hyppää pääsisältöön
Kuva
Optimes_Business_Garden_Kankaalla. Kuva Laatio
Pääsisältö

Yhteiskuntarakentamisen asiantuntija Peab rakentaa Kankaalle Paperitehtaankadun ja Rusokinkadun risteykseen yritysten uuden kohtaamispaikan, Optimes Business Garden -toimistokiinteistön. 

Business Garden sijaitsee keskellä viihtyisää ja modernia kaupunginosaa, jossa asunnot, työpaikat, asiakkaat ja palvelut ovat lähellä. Myös Jyväskylän keskusta ja rautatieasema ovat noin kilometrin päässä. Kankaalle voi kulkea helposti myös ilman autoa, ja pysäköintitilaa on aina riittävästi.

Modernit toimistotilat palveluineen

Optimes Business Garden sisältää noin 14 000 neliötä toimistotiloja kolmessa toisiinsa kytketyssä rakennuksessa. Korkein niistä on 5-kerroksinen. Kantavana ajatuksena on tarjota yrityksille modernit toimistotilat palveluineen. Rakennuksessa on oma 300-paikkainen ravintola, aulapalvelut, vieraiden vastaanotto sekä edustavat kokous- ja neuvottelutilat.

Business Gardenin suunnittelussa korostuu muuntojoustavuus ja tilatehokkuus. Lisäksi Kangas on kaupunginosasuunnittelun pilottikohde, joka tarjoaa yrityksille ainutlaatuista dataa esimerkiksi alueen toimijoiden kulutustottumuksista. Yritykset voivat hyödyntää dataa oman liiketoimintansa ja tuotteidensa kehittämisessä - lue tästä lisää.

Asiasanat:  
toimitila
Business Garden
Jyväskylän Kangas