Hyppää pääsisältöön
Kuva
pysakointitalo Kankaalla. Kuva Taija Lappeteläinen
Pääsisältö

Jyväskylän Kankaan pysäköinnistä vastaa Jyväs-Parkki. Alueen lyhytaikaispysäköinti tulee keskittymään pysäköintitaloon. Pihat ja tienvarret halutaan säilyttää virkistyskäytössä ja vapaa-ajanviettoalueina. Lyhytaikaispysäköinnin lisäksi pysäköintitaloon voi ostaa kuukausikortteja ja muita Jyväs-Parkin pysäköintituotteita kuten asukas- ja työntekijäpysäköintikortteja. Lisätietoja pysäköintivaihtoehdoista ja hinnoista löydät Jyväs-Parkin sivuilta.

Pysäköintitalo sulautuu Kankaan alueeseen parhaalla mahdollisella tavalla. Talon seiniä koristaa taide, ja julkisivuvalaistukseen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Modernia tekniikkaa edustaa Moovy -maksusovellus ja SPOT Your Car -palvelu, jonka avulla löydät autosi nopeasti ja helposti. Pysäköintisi voit vaihtoehtoisesti maksaa ulosajopuomilla pankkikortilla, tai jollain kolmesta automaattikassasta, joissa yhdessä on käteismaksuväylä. Jokainen autopaikka varustetaan älypuhelinsovelluksella hallittavalla lämmitys- / sähkölatausmahdollisuudella. Pysäköintitalon katolle on asennettu koko katon alan vievät aurinkokeräimet, jotka tuottavat sähköä vierekkäisille asuinrakennuksille.

Asiasanat:  
pysäköinti
Jyväskylän Kangas