Hyppää pääsisältöön
Kuva
nainen pyöräilee Jyväskylän satamassa

Kilometri Jyväskylän keskustaan!

Kangas sijaitsee noin kilometrin päässä Jyväskylän ydinkeskustasta. Pyörällä matkan taittaa 5 minuutissa, ja kävellen perille pääsee vartissa.

Alueen itäpuolella kulkee valtatie 4 (E75), ja eritasoliittymä 9-tielle sijaitsee alueen kaakkoispuolella alle kilometrin päässä. Perille löytää seuraamalla Tourulan viittoja.

Kankaan alueelle saavutaan joko Rusokinkadulta tai Vapaaherrantien kautta (Kympinkatu) Minimanin vierestä Kankaan opasteita seuraten.

 

Liikkuminen ja työmaat Kankaalla

Kangas kehittyy kaiken aikaa ja rakenteilla on useita uusia asuin- ja työpaikkakohteita. Alla olevasta kartasta näet, missä sijaitsevat tämänhetkiset rakennuskohteet. Kartalla näkyvät myös valmiina olevat asuin- ja toimistokohteet.

Kankaan työmaakartta 2021

 

Linkki-VIP on Jyväskylässä kaikille avointa joukkoliikennettä

Kukin kuudesta Linkki-VIPistä kiertää oman aikataulunsa mukaisesti palvelualueillaan arkipäivisin ma-pe noin kello 9-15. Vaihto toisen alueen Linkki-VIPin kyytiin onnistuu helposti Asemakadulla, jos on tarvetta matkustaa muualle kuin keskustaan.

Linkki-VIPin kyytiin pääsee aikatauluissa kerrotuilta aikataulupisteiltä, mutta kutsusta auto voi poiketa hakemaan vaikka kotipihasta. Kyydeistä voi sopia kuljettajan kanssa soittamalla Linkki-VIP auto 2:n palvelunumeroon 050 4690 200.

Linkki-VIP autoissa on käytössä Jyväskylän seudun joukkoliikenteen Waltti-lippujärjestelmä. Matkustaminen onnistuu samoilla lipputuotteilla ja -hinnoilla kuin paikallisliikenteen Linkkibusseissa. Kertalippuja voi ostaa autosta. Sotiemme veteraanit ja sotainvalidit voivat matkustaa Linkki-VIP-liikenteessä maksuttomalla Waltti-matkakortilla. Sen saa käyttöön asioimalla Linkki-palvelupisteessä (Asemakatu 7) ja esittämällä etuun oikeuttavan todistuksen. Lue lisää: Linkin sivuilta