Hyppää pääsisältöön

Jyväskylän Kangas

Kangas on Jyväskylän kaupungin merkittävin kaupunkikehityshanke, alue, jolla toteutuvat kaupunkisuunnittelun tuoreimmat oivallukset sekä tulevaisuuden älykäs ja kestävä rakentaminen. Urbaani yhteisöllinen kaupunginosa sijaitsee Jyväskylän keskustan kupeessa, lähellä niin palveluita kuin Tourujoen virkistys- ja luonnosuojelualuetta.

Uutiset

 • 20.2.2024
  Tuoreen asukaskyselyn perusteella hyvä sijainti on yhä ykkössyy Kankaalle muuttamiseen. Kiitosta saavat myös luonnonläheisyys, hyvät lähipalvelut ja julkinen liikenne. Kangas on vastannut odotuksia 90 % mielestä.
  Kuva
  Ilmakuva Kankaan alueesta, taustalla siintää Jyväsjärvi. Kuva Kaupunkirakennepalvelut
 • 22.5.2023
  Innofactor on IT-alan yritys, jolla on noin 450 asiantuntijaa eri puolilla Suomea – osa heistä myös Jyväskylässä. Innofactor on keskittynyt digitalisoimaan asiakkaidensa arkea ja prosesseja Microsoft-alustaratkaisuilla. Jyväskylään Innofactorin toi alueen vahva kyberturvallisuusosaaminen. Koti löytyi Kankaalta hyvien palveluiden keskeltä.
  Kuva
  Kolme pyöräilevää ihmistä. Kuva Petteri Kivimäki
 • 2.5.2023
  Granlund Jyväskylä kasvoi koronavuosien aikana niin paljon, ettei paluu lähityöhön sujunutkaan enää suunnitellusti, vaan tarvittiin isommat tilat. Sellaiset löytyivät Kankaan Arkista, jonka toteuttamiseen Granlund on myös itse osallistunut.
  Kuva
  Toimistotalo Kankaalla, jonka edustalla parkkialue. Kuva Petteri Kivimäki