Suoraan sisältöön

SUURUSPÄÄN ALUEEN ARKKITEHTUURIKILPAILU

Suuruspään ensi- ja turvakodin tontille ja sen viereiselle ranta-alueelle järjestetään arkkitehtuurin kutsukilpailu 12.9.-10.11.2017 välisenä aikana. Kilpailun tavoitteena on löytää korkeatasoinen kerrostalovaltaisen asuinkorttelin suunnitelma, jonka mukaisesti suunnittelualueen kaavaluonnoksen laatiminen voidaan aloittaa. Arkkitehtuurikilpailu järjestetään yhteistyössä maanomistajan, Peab Oy:n ja Jyväskylän kaupungin kaavoituksen kanssa.

Kilpailuehdotukset

Suunnitelmien arvioinnin pohjaksi järjestetään julkinen kysely, jossa on mahdollista kommentoida kutakin kilpailuehdotusta sekä äänestää mielestään parasta vaihtoehtoa. Kilpailuehdotusten äänestys ja kommentointi 16.-20.11.2017 välisen ajan osoitteessa http://maptionnaire.com/3175/

Kilpailun voittajan valitsee joulukuun aikana tuomaristo, joka koostuu maanomistajan, Peab Oy:n, Jyväskylän kaupungin ja Suomen Arkkitehtiliiton edustajista.

Samanaikaisesti kilpailun aloituspäivämäärän kanssa Jyväskylän kaupunki asettaa suunnittelualueelle vireille 12.9. asemakaavatyön. Kaavahankkeen etenemistä voi seurata kaavoituksen internet-sivuilla osoitteessa http://www3.jkl.fi/kaavoitus/kaava.php/id/978.

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 • Sivun alkuunTietoja sivustosta