Suoraan sisältöön

KAAVOITUSKATSAUS 2017-2019

Kaavoitusohjelmassa esitellään tulevien vuosien kaavoituksen työohjelma. Se perustuu kaupunkirakennepalveluiden strategioihin ja linjauksiin sekä maankäytön toteutusohjelmaan KymppiR 2016 ja Asumisvisioon 2025. Ohjelman tarkoituksena on mahdollistaa johdonmukainen ja ennakoitava maankäyttö- ja kaavoituspolitiikka ja antaa tarvittavaa tietoa kaupungin tavoitteista. Kaavoitusohjelma tehdään joka vuosi ja sen tarkastelujakso on kolme vuotta, joista painopiste on ensimmäisellä vuodella.


Kaavoituskatsaus 2017-2019kaavoituskatsaus2016

Kaupunkirakennelautakunnassa 1.11.2016 hyväksytty ja joulukuussa 2016 julkaistu kaavoituskatsaus sisältää kaavoitusohjelman vuosille 2017-2019. Ohjelmassa esitellään tiedossa olevat merkittävimmät yleis- ja asemakaavakohteet, jotka ovat käynnissä tai arvioidaan alkaviksi ohjelmakauden aikana.

Kaavoitusohjelmaa on pyritty uudistamaan sisältöä monipuolistamalla ja ulkoasua uudistamalla. Ohjelman lisäksi katsauksessa on juttuja kaupunkisuunnittelusta aina tonttivarannosta viher- ja virkistysalueiden suunnitteluun. Juttujen avulla halutaan tuoda esiin kaupunkisuunnittelun laajuutta ja monipuolisuutta.

Kaavoituskatsausta voit selata verkkolehtenä tai ladata sen laitteellesi (pdf). Painettua katsausta on jaossa Palvelupiste Hannikaisessa (Hannikaisenkatu 17) ja Jyväskylä-infossa (Asemakatu 7, Forumin 2. krs).

kaavoituskatsaus lataa

kaavoituskatsaus_selaa


kaavoituskatsaus_palaute

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 • Sivun alkuunTietoja sivustosta