Hyppää pääsisältöön
Kuva
Jyväskylän sydän 24 banner

Tapahtuman tuotanto

Riikka Polso
suunnittelija
riikka.polso(at)jyvaskyla.fi
014-2661663

Jyväskylän sydän -projekti

Janne Viitamies
projektipäällikkö
janne.viitamies(at)jyvaskyla.fi
014-2663546

Mitä, miksi ja kenelle?

Tapahtumalla edistetään paikallisten taide- ja kulttuuritoimijoiden yhteistyötä, osallistetaan yleisöä, lisätään kaupunkilaisten kulttuurihyvinvointia sekä kulttuurin että taiteen moni-ilmeisyyttä. Tapahtumalla halutaan myös antaa osviittaa siitä millainen kaupungin keskusta-alueelle tulevaisuudessa rakentuva kulttuurikeskus voisi sisällöltään olla. Tutustu tarkemmin tapahtuman taustalla vaikuttavaan Jyväskylän sydän –projektiin täällä. Tapahtuma on suunnattu kaikille kaupunkilaisille, yleisöille ja ikäluokille. Ohjelmasisällöissä on huomioitu erikseen mahdolliset ikäsuositukset. 

Tapahtumapaikka 

Tapahtumapaikkana toimii Jyväskylän teatteritalo osoitteessa Vapaudenkatu 36, 40100 Jyväskylä. Tapahtumatiloina toimivat teatteritalon yleisötilat. Sisäänkäynti tapahtuu rakennuksen pääovista. Jyväskylän kaupunginteatterin oma lippumyymälä toimii aulassa normaalin aikataulun mukaisesti. 

Paikoitus 

Keskustan yleiset paikoitusalueet. 

Vaatesäilytys

Valvottu vaatesäilytys teatteritalon aulassa. 

Yö teatteritalossa 

Tapahtumassa voi nauttia kulttuurielämyksistä läpi yön.  Nukkuminenkin on mahdollista yöpymisille varatulla alueella Uneksinko? -installaatiossa. Huom! Nukkumispaikkoja on rajatusti ja yöpyjien maksimilukumäärä on 10 henkeä.

Ravintola

Monipuolisesta kahvila- ja ravintolatoiminnasta vastaa tapahtumassa Sodexo. Kahvilalinjastot ovat auki 20.11. klo 9.00-01.30 ja 21.11. klo 6.00-9.00. 

Liput

Jyväskylän sydän 24 –tapahtumaan on vapaa pääsy lukuun ottamatta Jyväskylä Sinfonian Keinuhevosen kengittäjä -konsertteja (liput myynnissä Jyväskylän kaupunginteatterin lippumyymälässä ja Lippu.fi:ssa). 

Valokuvaaminen

Tapahtumassa on useita selfiepisteitä ja valokuvaaminen on pääsääntöisesti lämpiötiloissa sallittu ja jopa suotavaa. Valokuvaamisen rajoitteita on kuitenkin Matti Nykäsen muistomerkkinäyttelyn, suuren näyttämön ja pienen näyttämön esitysten suhteen. Salamavalon käyttö tapahtumassa on kielletty. 

Sosiaalinen media 

Tapahtuman aihetunniste sosiaalisessa mediassa on #jyväskylänsydän24

Tapahtuma Facebookissa. Instagram: @jyvaskylansydan24

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Ota yhteyttä tapahtuman tuotannosta vastaavaan suunnittelijaan: Riikka Polso 014-2661663 riikka.polso(at)jyvaskyla.fi. Tai käväise tapahtuman aikana infopisteellä.