Pysäköinti

Jyväskylän Kankaan pysäköinnistä vastaa Jyväs-Parkki. Alueen lyhytaikaispysäköinti tulee keskittymään pysäköintitaloon. Pihat ja tienvarret halutaan säilyttää virkistyskäytössä ja vapaa-ajanviettoalueina. Lyhytaikaispysäköinnin lisäksi pysäköintitaloon voi ostaa kuukausikortteja ja muita Jyväs-Parkin pysäköintituotteita kuten asukas- ja työntekijäpysäköintikortteja.

Pysäköintitalo sulautuu Kankaan alueeseen parhaalla mahdollisella tavalla. Talon seiniä koristaa taide, ja julkisivuvalaistukseen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Modernia tekniikkaa edustaa SPOT Yor Car –palvelu, jonka avulla löydät autosi nopeasti ja helposti. Pysäköintisi voit vaihtoehtoisesti maksaa ulosajopuomilla pankkikortilla, tai jollain kolmesta automaattikassasta, joissa yhdessä on käteismaksuväylä. Jokainen autopaikka varustetaan älypuhelinsovelluksella hallittavalla lämmitys- / sähkölatausmahdollisuudella. Pysäköintitalon katolle tullaan asentamaan koko katon alan vievät aurinkokeräimet, jotka tuottavat sähköä vierekkäisille asuinrakennuksille.