Saavutettavuus

Saavutettavuusseloste

Alla oleva koskee domaineja www.jyvaskyla.fi, www.jyvaskylasinfonia.fi, www.craftmusem.fi, kalenteri.jyvaskyla.fi, nuorten.jyvaskyla.fi, veturitallit.jyvaskyla.fi, linkki.jyvaskyla.fi, valonkaupunki.jyvaskyla.fi ja www.keskisuomenpelastuslaitos.fi ja niissä olevia sivuja, jotka ovat samalla julkaisualustalla.

Nämä sivut/tämä alusta ovat julkaistu 20.9.2018 ja niiden tulee olla saavutettavia 23.9.2020 mennessä (Laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta).

Sivut ovat jo nyt varsin saavutettavia, mutta korjaamme vielä epäkohtia mm. kontrasteissa, standardinmukaisessa koodissa sekä sisällössä. Arvioimme, että pääosa tästä työstä on tehty vuonna 2019 ja sivut ovat täysin tai ainakin mahdollisimman saavutettavia viimeistään annetun aikataulun mukaan 23.9.2020.

Sivustoilla on myös linkkejä www3.jkl.fi-osoitteisiin palvelimelle, missä on osittain historiallista sisältöä. Nämä sisällöt ovat eriasteisesti saavutettavia. Pääosaa domainin sivuista ei päivitetä. Niiltä osin, kun sisältö on yhä ajankohtaista, korjaamme sivut saavutettaviksi ylläolevan aikataulun mukaisesti.

Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia, huomioita, kysymyksiä ja parannusehdotuksia Jyväskylän kaupungin verkkosivustoihin ja niiden saavutettavuuteen liittyen sähköpostitse osoitteeseen webmaster[at]jyvaskyla.fi tai palautelomakkeen kautta.

Tämä seloste on laadittu 18.9.2019

Verkkoviestintäpäällikkö Mikael Ratschinskij