Hyppää pääsisältöön
Kuva
Lomalokki-logot rivissä kesä-, syksy ja talviasuissa

Mistä on kyse?

Lomalokki kokoaa lapsille ja nuorille (alle 30-v.) suunnattua toimintaa koulujen loma-ajoille. Kaupungin omien toimintojen lisäksi Lomalokki sisältää aktiviteetteja laajalta Jyväskylän alueen nuorisotoimijoiden verkostolta sekä muilta kohderyhmälle toimintaa järjestäviltä tahoilta.

Lomalokin kokoamisesta vastaa Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut.

Mikäli Lomalokin osalta herää kysyttävää, voit olla yhteydessä siitä vastavaan työntekijään:

Rita Suhonen, nuorisonohjaaja
rita.suhonen(a)jyvaskyla.fi
p. 050 320 5933

Lomalokkiin kerätään nyt syyslomatoimintaa!

Voit ilmoittaa organisaatiosi järjestämistä, koululaisten syyslomalle (18.-24.10.2021) ajoittuvista leireistä tai muusta toiminnasta syksyn 2021 Lomalokkiin sähköisellä lomakkeella:

Lomalokki, syksy 2021 - toiminnan ilmoittaminen

Lomalokki julkaistaan syysloman osalta viikolla 39.
Viimeistään 27.9. aikana ilmoitetut toiminnot ehtivät mukaan viralliseen julkaisuhetkeen. Lomalokkia täydennetään kuitenkin lomaviikolle saakka ja lomakkeen kautta voi ilmoittaa tietoja 17.10.2021 asti.

Mitä toimintaa voi ilmoittaa?

  • Toiminta voi olla leiri, päiväleiri, yksittäinen tai loman läpi jatkuva toimintapäivä, kurssi, työpaja, avoimet ovet jne.
  • Ilmoitettavat toiminnot tulee järjestää Jyväskylän alueella. Jyväskylän ulkopuolelle suuntautuvia retkiä voi ilmoittaa mukaan, jos lähtö on Jyväskylästä.
  • Toiminta voi olla suunnattu iän mukaan erityisesti lapsille, nuorille (13-29-vuotiaat) tai sekä että. Se voi olla suunnattu myös koko perheelle. Kaiken ikäisille sopivaa tekemistä tai muulle erilliselle kohderyhmälle tarjottavaa toimintaa voidaan Lomalokkiin nostaa, jos se soveltuu hyvin myös jollekin edellä mainituista kohderyhmistä.
  • Toimintaa järjestävä taho voi olla esimerkiksi kaupungin toimija, yhdistys, säätiö, seura, yritys, seurakunta tai oppilaitos.
  • Mukaan kerätään sekä maksullista että maksutonta toimintaa.
  • Lomalokki kokoaa puhtaasti vapaa-aikaan keskittyvää toimintaa. Esimerkiksi pidempikestoisiin sopimuksiin perustuvat työpajatoiminnot, valmennukset tai muu työtoiminta eivät ole Lomalokin ensisijaista sisältöä.

Mikäli Lomalokkiin liittyen herää kysyttävää, voit olla suoraan yhteydessä koonnista vastaavaan työntekijään (yhteystiedot ylempänä infolaatikossa).