Hyppää pääsisältöön
Kuva
Kolme piirrettyä Lomalokkia. Kahdella päällään kaulaliina ja pipo ja näistä toisen ympärillä syksyn lehtiä. Kolmannella kesähattu, aurinkolasit ja kukkaseppele kaulassa. Kuva Emma Linna
Pääsisältö

Kiitos syysloman Lomalokkiin toimintaa ilmoittaneille tahoille ja kaikille Lomalokkia selanneille. Toivottavasti tämän kautta löytyi mukavaa puuhaa syyslomalle!

Seuraava Lomalokki kootaan 2023 talvilomaa varten. Tarkemmat tiedot toimintojen ilmoittamiseen ja julkaisuajankohtaan tiedotetaan tällä sivustolla alkuvuodesta 2023.

Mikä on Lomalokki?

Lomalokki kokoaa lapsille ja nuorille (alle 30-v.) suunnattua toimintaa koulujen loma-ajoille. Kaupungin omien toimintojen lisäksi Lomalokki sisältää aktiviteetteja laajalta Jyväskylän alueen nuorisotoimijoiden verkostolta sekä muilta kohderyhmälle toimintaa järjestäviltä tahoilta.

Lomalokin kokoamisesta vastaa Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut.

Mikäli Lomalokin osalta herää kysyttävää, voit olla yhteydessä siitä vastaavaan työntekijään:

Rita Suhonen, nuorisonohjaaja
rita.suhonen(a)jyvaskyla.fi
p. 050 320 5933

Jyväskylän kaupungin tapahtumakalenteri

Kurkkaa myös, mitä tarjontaa löytyy kaupungin tapahtuma- ja harrastekalenterista: Jyväskylän tapahtumakalenteri

Visit Jyväskylä 

Visit Jyväskylä Region -sivustolle on kerätty vaihtoehtoja monipuoliseen tekemiseen Jyväskylässä ja Keski-Suomessa. Vaikka sivusto on suunnattu matkailijoille, myös paikalliset voivat löytää sieltä hyviä vinkkejä.

Lue lisää: Visit Jyväskylä

Asiasanat:  
lomatoiminta
lapsiperheet
nuoriso
lomalokki