Hyppää pääsisältöön
Kuva
Talvinen maisema ja silmää iskevä piirretty lokkihahmo pipo ja kaulaliina yllään. Kuva Rita Suhonen
Pääsisältö

Lomalokki on nyt julkaistu!

Alakouluikäisille on tarjolla esimerkiksi useampia päiväleirejä ja erilaisia esityksiä sekä tapahtumia. Mukana on vaihtoehtoja myös koko perheelle.

Nuoret voivat puolestaan piipahtaa vaikkapa avoimilla nuorisotiloilla ja kaiken ikäisille on tarjolla talvitapahtumia eri puolilla Jyväskylää.

Toiminnan ilmoittaminen

Järjestätkö koululaisten talviloman (26.2.-3.3.2024) aikana toimintaa lapsille tai nuorille? Ilmoita se mukaan koontiimme:

Tietojen ilmoittaminen Lomalokkiin (Forms-lomake)

Toimintaa ehtii ilmoittaa mukaan vielä torstain 22.2. ajan ja sen jälkeen lomake sulkeutuu.

Millaista toimintaa Lomalokkiin voi ilmoittaa?

Toimintaa halutaan mukaan mahdollisimman laaja-alaisesti. Järjestäjänä voi olla esimerkiksi kaupungin toimija, yhdistys, säätiö, seura, yritys, seurakunta tai oppilaitos.

Lomalokkiin kerätään sekä maksullista että maksutonta toimintaa, joka järjestetään Jyväskylässä. Se voi olla esimerkiksi:

  • leiri tai päiväleiri
  • kurssi
  • muuta ohjattua toimintaa
  • tapahtuma
  • avoin tila nuorille
  • vinkki omatoimiseen tekemiseen

Jyväskylän ulkopuolelle suuntautuvia retkiä voi ilmoittaa mukaan, jos lähtö on Jyväskylästä.

Toiminta voi olla suunnattu iän mukaan erityisesti lapsille (alle 13-vuotiaat), nuorille (13-30-vuotiaat) tai sekä että.
Se voi olla suunnattu myös koko perheelle. Kaiken ikäisille sopivaa tekemistä tai muulle erilliselle kohderyhmälle tarjottavaa toimintaa voidaan Lomalokkiin nostaa, jos se soveltuu hyvin myös jollekin edellä mainituista kohderyhmistä.

Alasivu

Mikä on Lomalokki?

Lomalokki kokoaa lapsille ja nuorille (alle 30-v.) suunnattua toimintaa koulujen loma-ajoille. Kaupungin omien toimintojen lisäksi Lomalokki sisältää aktiviteetteja laajalta Jyväskylän alueen nuorisotoimijoiden verkostolta sekä muilta kohderyhmälle toimintaa järjestäviltä tahoilta.

Kuva
Piirretty, silmääiskevä lokkihahmo pukeutuneena kesähattuun ja aurinkolaseihin. Kaulassa kukkaköynnös ja vierellä rantapallo. Kuva Emma Linna

Lomalokin kokoamisesta vastaa Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut.

Mikäli Lomalokin osalta herää kysyttävää, voit olla yhteydessä siitä vastaavaan työntekijään:

Rita Suhonen, nuorisonohjaaja
rita.suhonen(a)jyvaskyla.fi
p. 050 320 5933

Asiasanat:  
lomatoiminta
lapsiperheet
nuoriso
lomalokki