Hyppää pääsisältöön

Ilmoittautuminen harrastuspalveluiden tuottajaksi 2022-2023

Kiinnostus tarjota harrastustoiminnan ohjauspalvelua Jyväskylän kaupungin varhaiskasvatukseen ja perusopetukseen lukuvuonna 2022–2023 ilmoitetaan sähköisellä lomakkeella.

Viimeistään 30.4.2022 ilmoitettu toiminta ehtii mukaan ensimmäiseen aaltoon rahoituspäätösten selvittyä huhtikuun lopussa. Mukaan voi kuitenkin ilmoittautua myös myöhemmin.

Mistä on kyse?

Jyväskylän kaupunki tuottaa harrastustoimintaa omana työnä sekä yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä Jyväskylän kaupungin kanssa, ota yhteyttä suoraan palvelusta vastaavaan henkilöön:

Ulkoisten toimijoiden ohjaamat harrastusryhmät kouluilla ja päiväkodeissa

Sami Talvensola, sami.talvensola [a] jyvaskyla.fi, p. 040 704 4821

LiikuntaVeturi ja lasten ja nuorten soveltava liikunta

Kati Siitari, kati.siitari [a] jyvaskyla.fi, p. 050 311 8914

LiikuntaLaturi

Alejandro Ylönen, alejandro.ylonen [a] jyvaskyla.fi, p. 050 311 8562

Koulujen harrastusohjaajat, harrastusverkosto ja muut harrastamiseen liittyvät asiat

Harrastuskoordinaattori Elisa Pursiainen, elisa.pursiainen [a] jyvaskyla.fi, p. 050 531 7087

Tämä sivu on päivitetty 25.3.2022.

Haluan tarjota ohjauspalvelua

Ohjauspalvelun tarjoaminen vaatii lähtökohtaisesti y-tunnusta. Ohjaustunneista tehdään kirjallinen ostopalvelusopimus ja toteutuneet tunnit laskutetaan sähköisesti kauden päätteeksi.

Kouluille tai päiväkodeille

Ilmoittautuminen koulupäivän yhteydessä (aamuisin, välitunneilla tai iltapäivisin) tapahtuvan harrastustoiminnan tuottajaksi seuraavan lukuvuoden osalta aukeaa maalis-huhtikuussa. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella, joka julkaistaan tällä sivulla ja lähetetään harrastusverkoston sähköpostilistalle. Ilmoittautuneista toimijoista koostetaan harrastustarjotin, joka välitetään koulujen harrastustoiminnasta vastaaville harrastusohjaajille.

Toissijaisesti toimija voi myös olla suoraan yhteyksissä tietyn koulun harrastusohjaajaan. Yhteystiedot löytyvät koulun Peda.net-sivuilta tai niitä voi kysyä harrastuskoordinaattorilta.

Harrastamisen Suomen mallille ei ole erillistä toimijahakua.

Ilta-aikaan

LiikuntaLaturin- ja Veturin sekä soveltavan liikunnan seuraavan lukuvuoden sisällöt suunnitellaan helmi-huhtikuussa edellisen kauden ja uusien toiveiden pohjalta. Lisätietoa saa suoraan palveluista vastaavilta liikunnanohjaajilta.

Haluan tiedottaa järjestämästäni toiminnasta

Toimintaa voi ilmoittaa ympäri vuoden Jyväskylän Seudun Tapahtumakalenteriin, josta löytyy oma puoli tapahtumille ja harrastuksille.

Talvilomalle, kesälomalle ja syyslomalla tapahtuvaa perheiden, lasten ja nuorten toimintaa voi ilmoittaa Lomalokkiin.

Maksutonta nuorte (alle 30v) toimintaa voi ilmoittaa harrastussivujen maksuttoman toiminnan vinkkeihin.

Keski-Suomen Liikunta kokoaa Suur-Jyväskylä-lehdessä kahdesti vuodessa ilmestyvät Juniorit urheilee Jyvässeudulla sekä Aikuisten harrasteliikunta -liitteet. Lisätietoa KesLiltä.

Haluan löytää tilan toiminnalleni

Jyväskylän kaupungilla on useita tiloja vuokrattavana:

Haluan liittyä harrastusverkostoon

Harrastusverkosto on tarkoitettu niille harrastustoimintaa tarjoaville toimijoille, jotka ovat kiinnostuneita yhteistyöstä Jyväkylän kaupungin kanssa. Yhteistyö voi olla toiminnallista, viestinnällistä tai kehitysyhteistyötä.

Tällä hetkellä harrastusverkosto ei kokoonnu säännöllisesti. Sen sijaan toimijoille on tarjolla liikuntapalveluiden koordinoima Seurafoorumi sekä kulttuuri- ja osallisuuspalveluiden koordinoimat Kulttuuritoimijoiden aamukahvit ja vapaaehtoistoimijoiden Valikko-ryhmä.

Harrastusverkoston sähköpostilistalla tiedotetaan muun muassa koulupäivän yhteydessä tapahtuvan harrastustoiminnan toimijahausta.

Liittyäksesi sähköpostilistalle lähetä viestiä harrastuskoordinaattorille.

Asiasanat: