Hyppää pääsisältöön
Kuva
Pääsisältö

Aukioloajat

  • ma klo 10-16
  • ti-to klo 8.30-16
  • pe klo 8.30-15

Piippurannan Klubi, Paperitehtaankatu 1, 40100 Jyväskylä, Kankaalla Tourujoen läheisyydessä

Avoin kohtaamispaikka kaikenikäisille

Piippurannan Klubi järjestää avointa ja yhteisöllistä toimintaa kaikille jyväskyläläisille. Tapahtumia järjestetään myös viikonloppuisin ja iltaisin säännöllisesti. Klubi on aktiivisesti mukana Kankaan alueen eri tapahtumissa.

Lähitalo Piippurannan Klubi on avoin kohtaamispaikka, jonne voit tulla viettämään aikaa, osallistumaan, harrastamaan, juomaan kupin kahvia, lukemaan vaikka lehden tai ihan vaan tapaamaan muita. 

Tarjolla on toimintaa vauvasta vaariin. Vapaaehtoisten luotsaamat mukavat ryhmät kutsuvat mukaan pelaamaan, keskustelemaan, laulamaan, oppimaan, leikkimään, tekemään käsitöitä ja kuntoilemaan. Kuukausittain järjestettävät erilaiset luennot ja tapahtumat ovat kaikille maksuttomia.

Kankaalle kulkee linja-auto T12. VIP-linkki palveluliikenne kulkee alueelle tilauksesta. Katso aikataulut palveluliikenteen aikatauluoppaasta . Paikoitus alueella tapahtuu pääasiassa Piippurannan naapurissa sijaitsevassa P-talo Pergamentissa. Piippurannan Klubin läheisyydessä on lyhytaikaispysäköintiin 30min kiekkopaikkoja sekä inva-pysäköintipaikkoja.

Piippurannan Klubin toimintakalenterista voit seurata viikoittaista säännöllistä ohjelmaa, sekä kuukauden ohjelma tärppejä. Ennakkoilmoittautumista ei pääsääntöisesti tarvita. Mahdollisista ilmoittautumista mainitaan ryhmän, tapahtuman tai tilaisuuden kohdalla erikseen.

Tervetuloa mukaan lähitalon toimintaan!

Yhdessä toimien hyvinvointia

Haluaisitko toimia vapaaehtoisena Piippurannan Klubilla? Vapaaehtoisena voit toimia säännöllisesti tai kertaluonteisesti. Tahtoisiko yhdistyksesi tai yhteisösi tulla järjestämään avoimia tapahtumia tai ohjelmaa, joista arvelet muidenkin pitävän? Ota rohkeasti yhteyttä!

Ilmoittaudu tai ota suoraan yhteyttä:
Heli Silvennoinen, heli.silvennoinen[at]jyvaskyla.fi
Malanja Mieskonen, malanja.mieskonen[at]jyvaskyla.fi

Kuva
Sydänkuvio ja teksti Lähitalo Piippurannan Klubi logossa. Kuva Jyväskylän kaupunki

Yhteystiedot

Malanja Mieskonen, koordinaattori
p. 050 576 8086
malanja.mieskonen[at]jyvaskyla.fi

Heli Silvennoinen, koordinaattori
p. 050 476 1961
heli.silvennoinen[at]jyvaskyla.fi

Asiasanat:  
hyvinvointi
Kangas
seniori
vapaaehtoistoiminta
lapsiperhe
Kaupunginosa: