Hyppää pääsisältöön
Kuva
Pääsisältö

Aukioloajat

ma-pe klo 9-16

Piippurannan Klubi, Paperitehtaankatu 1, 40100 Jyväskylä, Kankaalla Tourujoen läheisyydessä

Kesätauko Piippurannan Klubilla

Piippurannan Klubin on kesätauolla 17.6.-11.8.2024 

Kesätiistaisin on mahdollisuus viime vuoden tapaan kokoontua pelailemaan, juttelemaan ja tapaamaan ystäviä ja vaikka keittää yhdessä kahvit klo 12-16 välisenä aikana. 

Avoin kohtaamispaikka kaikenikäisille

Piippurannan Klubi järjestää avointa ja yhteisöllistä toimintaa kaikille jyväskyläläisille. Se on avoin kohtaamispaikka, jonne voit tulla viettämään aikaa, osallistumaan, harrastamaan, juomaan kupin kahvia, lukemaan vaikka lehden tai ihan vaan tapaamaan muita.  

Tarjolla on toimintaa vauvasta vaariin. Vapaaehtoisten luotsaamat mukavat ryhmät kutsuvat mukaan pelaamaan, keskustelemaan, laulamaan, oppimaan, leikkimään, tekemään käsitöitä ja kuntoilemaan. 

Piippurannan Klubin toimintakalenterista voit seurata viikoittaista säännöllistä ohjelmaa, sekä kuukauden ohjelmatärppejä. Tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Mahdollisista ilmoittautumista mainitaan tilaisuuden kohdalla erikseen.

Kankaalle kulkee linja-auto T12. Huom. kesäliikenne alkaa 3.6. jolloin T12 poistuu ja tilalle tulevat linjat 14 ja 20. VIP-linkki palveluliikenne kulkee alueelle tilauksesta. Katso aikataulut palveluliikenteen aikatauluoppaasta . Paikoitus alueella tapahtuu pääasiassa Piippurannan naapurissa sijaitsevassa P-talo Pergamentissa. Piippurannan Klubin läheisyydessä on lyhytaikaispysäköintiin 30min kiekkopaikkoja sekä inva-pysäköintipaikkoja.

Tervetuloa mukaan lähitalon toimintaan!

Yhdessä toimien hyvinvointia

Haluaisitko toimia vapaaehtoisena Piippurannan Klubilla? Vapaaehtoisena voit toimia säännöllisesti tai kertaluonteisesti. Tahtoisiko yhdistyksesi tai yhteisösi tulla järjestämään avoimia tapahtumia tai ohjelmaa, joista arvelet muidenkin pitävän? Ota rohkeasti yhteyttä!

Ilmoittaudu tai ota suoraan yhteyttä:
Heli Silvennoinen, heli.silvennoinen[at]jyvaskyla.fi
Malanja Mieskonen, malanja.mieskonen[at]jyvaskyla.fi

Kuva
Sydänkuvio ja teksti Lähitalo Piippurannan Klubi logossa. Kuva Jyväskylän kaupunki

Yhteystiedot

Malanja Mieskonen, koordinaattori
p. 050 576 8086
malanja.mieskonen[at]jyvaskyla.fi

Heli Silvennoinen, koordinaattori
p. 050 476 1961
heli.silvennoinen[at]jyvaskyla.fi

Asiasanat:  
hyvinvointi
Kangas
seniori
vapaaehtoistoiminta
lapsiperhe
Kaupunginosa: