Hyppää pääsisältöön
Kuva
Nainen pyörän kanssa kesällä
 • 6.7.2021

  Jyväskylän kaupungin yhteiskäyttöautoa voi vuokrata koko heinäkuun ajan myös päiväsaikaan. Jyväskylän kaupungintalon pihassa sijaitsevat yhteiskäyttöautot ovat ympäri vuoden kaupunkilaisten vuokrattavissa iltaisin ja viikonloppuisin. Virka-aikaan autot ovat kaupungin työntekijöiden käytössä. Kesälomakaudella työajotarpeet ovat vähäisempiä, ja siksi koko heinäkuun ajan asukkaat ja matkailijat voivat vuokrata Volkswagen e-up -täyssähköautoa myös päiväsaikaan.

  Kuva
  Nainen laittamassa yhteiskäyttöautoa latautumaan Jyväskylän kaupungintalon pihassa
 • 31.5.2021
  Jyväskylän uudeksi lapsipyöräilypormestariksi lukuvuodelle 2021–2022 on valittu 9-vuotias Jalmari Viitanen. Jyväskylän Lasten parlamentti järjesti pormestarivalinnasta sähköisen äänestyksen, jonka jälkeen Jyväskylän kaupungin, JYPS ry:n ja Lasten parlamentin edustajista koostunut raati päätti valinnasta äänestystuloksen ja hakemusten pohjalta.
  Kuva
  poika nojaa polkupyörään hiekkatiellä
 • 26.3.2021

  Jyväskyläläiset kulkevat aiempaa enemmän kävellen ja pyörällä, ja henkilöautoa käyttävien osuus on puolestaan vähentynyt viimeisen vuosikymmenen aikana Jyväskylässä. Tämä selviää tuoreesta Jyväskylän seudun henkilöliikennetutkimuksesta, jossa tarkasteltiin liikkumista syksyllä 2019 ennen koronapandemiaa. Lue lisää tutkimusraportista (pdf)

  Kuva
  Pyöräilijät ja autoilija sillalla.
 • 28.8.2020

  Olemme sitoutuneet kaupunkina kannustamaan asukkaitamme kestävään liikkumiseen ja haluamme, että jatkossa yhä suurempi osa jyväskyläläisistä tekee matkansa fiksusti. Katso videolta, millaisia  tekoja Jyväskylässä on jo tehty tämän tavoitteen toteutumiseksi: Fiksusti liikkeellä -video

  Kuva
  Linkki-biokaasubussi pysäkillä

Fiksusti liikkeellä