Skip to main content
Image
Ilmapalloja vapautettu taivaalle

Tervetuloa nauttimaan iloisesta menosta lastenkulttuurin parissa!

Katso jokaisen esityksen lipunmyyntiin liittyvät tiedot esityksen kohdalta. Lasten Lystin omiin maksullisiin esityksiin kannattaa ostaa ennakkoon liput, koska paikkoja on rajoitetusti. Lippu tulee ostaa kaikille tapahtumaan tulijoille (sekä lapsille että aikuisille), näin varmistamme tarkan yleisömäärän tapahtumatilassa ja pystymme takaamaan turvallisen tapahtumakokemuksen kaikille.

Lasten Lystin ohjelmistossa on monia muita tapahtumien ja esitysten järjestäjiä, kuten museoita, teattereita, kirjastoja ja taiteen vapaan kentän toimijoita. Tapahtuman järjestämisen ja lippujen myynnin hoitaa jokainen toimija erikseen ja lippuja kannattaa kysyä suoraan järjestävältä taholta.

Ole yhteydessä Lasten Lystin tuottajaan, jos tarvitset lisätietoa esimerkiksi erityistarpeisiin tai esteettömyyteen liittyen.

Ohjeet turvalliseen tapahtumakäyntiin

Yleisömme ja henkilökuntamme terveys ja hyvinvointi ovat meille tärkeitä. Toimimme viranomaisten koronaohjeistusten mukaisesti.

Tulettehan esityksiin ja tapahtumiin vain täysin terveenä ja oireettomana. Mikäli teidän perheellä on sairauden oireita, pyydämme teitä jäämään kotiin.

Lasten Lystin omiin tapahtumiin liput myydään vain Jyväskylän kaupungin verkkokaupassa verkkokauppa.jyvaskyla.fi. Lippuja ei myydä erikseen esim. ovella. Kun ostat lipun verkkokaupasta, saat sähköpostiisi kuitin, jonka näytät ovella järjestäjälle joko mobiililaitteestasi tai tulostettuna. Kasvomaskien käytössä noudatamme viranomaissuosituksia. Jos tulette sairaaksi ja haluatte lippurahat palautettavaksi (vain Lasten Lystin omat tapahtumaliput), ottakaa yhteyttä 1 vrk ennen tapahtumaa tuottajaan p. 0407383450. Järjestäjä on suunnitellut tarkasti kuhunkin tapahtumaan terveysturvallisuuden. 

Turvavälit!

Pidättehän turvaväliä esiintyjiin, muuhun yleisöön ja henkilökuntaan. Muistakaa tämä erityisesti, kun jonotatte katsomoon tai wc-tiloihin. Järjestyksenvalvojat ohjaavat tarvittaessa tilannetta. 

Käsidesiä löydätte useasta paikasta tapahtumapaikoilta. Käytättehän käsidesiä, kun tulette tapahtumiin. Käsien peseminen saippualla ja vedellä on mahdollista kaikissa wc-tiloissa. Tiloja siivotaan ja desinfioidaan tarkoin. Huolehdittehan yskimis- ja niistämisohjeistuksista. Työpajoissa huolehditaan välineistön (sakset, kynät ym.) hygieniasta ja vältetään ylimääräistä lähikontaktia. Istuttehan omilla paikoillanne koko esityksen ajan.

Seuraamme jatkuvasti koronatilanteen vaikutuksia tapahtuman järjestämiseen liittyen. Pidätämme oikeuden tapahtumamuutoksiin.

Lasten Lysti Facebookissa

Keywords: