Skip to main content
Image
Liikunnanohjaaja selkäpuolelta kuvattuna

4.5.2021

Tarjolla on niin omatoimisia kuin ohjattuja liikunnallisia tapahtumia Kehä Vihreän varrella.
Image
Kehä Vihreä liikkeessä tapahtumien kansikuva

Kehä Vihreä liikkeessä on Jyväskylän kaupungin järjestämä maksuton liikunnallisten tapahtumien sarja kesällä 2021. Osa tapahtumista on omatoimisia liikunnallisia tempauksia ja osa Jyväskylän kaupungin liikunnanohjaajien vetämiä liikunnallisia tapahtumia. Kehä Vihreä liikkeessä haluaa tutustuttaa jyväskyläläisiä erilaisiin liikkumisen mahdollisuuksiin Kehä Vihreän varrella sekä tarjota ideoita omatoimiseen liikkumiseen.

Kaikki tapahtumat järjestetään Kehä Vihreän varrella, joka on Jyväskylän keskustaa kehystävä viher- ja virkistysalueiden kokonaisuus. Kehä Vihreä on uudenlainen keskuspuisto, jossa kehämäinen muoto tuo viheralueiden virkistys- ja liikkumismahdollisuudet lähelle kaikkia kaupunkilaisia. Monimuotoinen Kehä Vihreä on tarkoitettu niin ulkoiluun, luontoretkiin, tekemiseen, oleskeluun ja vaikkapa leikkimiseen.

Liikunnallisia tapahtumia Kehä Vihreän varrella 

Kesän liikunnallisten tapahtumien kirjo on erittäin monipuolinen ja ohjelmasta löytyy kaiken ikäisille ja tasoisille liikkujille liikunnallista puuhaa. Tee ohjattu treeni jollain kaupungin yli kymmenestä ulkokuntosalista, osallistu liikunnallisiin perhetapahtumiin, lähde koiran kanssa lenkille Koskenharjulle, virkisty Tourujoen luontopolulla, ota vinkit talteen tehokasta porrastreeniä varten tai suuntaa suunnistamaan maksuttomalle MOBO-suunnistusradalle.

Katso tarkemmat tapahtumatiedot ja -ajat Kehä Vihreällä tapahtuu -sivulta. 

Image
Kehä Vihreän tapahtumajuliste kesällä 2021

Lisätietoja

Palveluesimies Kirsi Pelo-Arkko / liikuntapalvelut
p. 040 354 0580, kirsi.pelo-arkko[a]jyvaskyla.fi

Yleiskaavapäällikkö Mervi Vallinkoski / Kehä Vihreä
p. 050 5848 822, mervi.vallinkoski[a]jyvaskyla.fi