Skip to main content
Image
Teatteritalon pääportaikko

Päivitetty 15.9.2021

Katsojiemme ja henkilökuntamme terveys ja hyvinvointi ovat meille tärkeitä. Siksi olemme tehneet toimenpiteitä ja ohjeistuksia, jotta voit tulla teatteriin turvallisin mielin ja nauttia teatterielämyksistä myös korona-aikana. Toimimme ohjeistusten ja suositusten mukaisesti taataksemme turvallisuuden niin näyttämöllä, katsomossa kuin yleisötiloissa. Toivomme myös sinun katsojana noudattavan ohjeistuksiamme, joita päivitämme tarvittaessa tilanteen mukaan. Tehdään yhdessä turvallinen teatterielämys!
 

Ohjeita turvalliseen teatterielämykseen   

Turvavälisuosituksesta on luovuttu, maskisuositus voimassa  

Muokkaamme katsomokapasiteettiamme huomioiden AVI:n uusimmat  suositukset ja määräykset. Tällä hetkellä turvavälisuositus ei ole enää voimassa, joten olemme voineet vapauttaa katsomopaikkoja huomattavasti lisää myyntiin. Seuraamme tarkasti valtakunnallisia turvallisuusohjeistuksia. Ne saattavat yhä aiheuttaa muutoksia katsomopaikkojen myyntiin ja järjestelyihin nopeallakin aikataululla.

Pääsylippujen paikkanumerot eivät ole käytössä vielä syysnäytäntökaudella. Henkilökuntamme auttaa täyttämään salia turvallisuutesi ja riittävä väljyys huomioiden. Toiveemme on, että katsomot täytetään salin keskiosasta alkaen. Jos sinulla on erityistarpeita, vaikkapa liikunta- tai kuulorajoite, niin kerro siitä vahtimestarillemme saapuessasi teatteriin.  

Muistathan pitää asiallisen turvavälin muihin henkilöihin ja seurueisiin myös lämpiötiloissa. Suosittelemme saapumaan hyvissä ajoin näytökseen, koska turvavälien ylläpitäminen vaatii enemmän aikaa kaikissa siirtymisvaiheissa.

Pyrimme avaamaan ovet katsomoihin normaalia aiemmin, jotta salit täyttyvät sujuvasti ja turvallisesti. Väliajalle ja esityksen loppuessa salista poistuminen on sujuvinta rivi kerrallaan salin yläosasta alkaen. Palaathan väliajan jälkeen samalle paikalle istumaan katsomoon. Kärsivällisesti ja rauhallisesti toimien, ruuhkia välttäen kaikki sujuu vaivattomimmin!

Henkilökuntamme auttaa ja neuvoo 

Ohjeistukset, suositukset ja määräykset voivat muuttua lyhyellä varoitusajalla, joten toivomme, että noudatat henkilökuntamme ohjeita teatterissamme vieraillessasi. Paikan päällä teatterilla on uusin tietotaito turvallisuusohjeistusten mukaisesti toimimisesta. 

Korttimaksu on ykkönen    

Sekä teatterilippuja että lahjakortteja voit ostaa sekä lippumyymälästämme että Lippupisteen verkkokaupasta. Suosittelemme tilaamaan väliaikatarjoilut etukäteen Sodexon verkkokaupasta, katso lisätiedot väliaikatarjoiluista. Suosimme korttimaksua kaikilla asiakaspalvelupisteillämme.   

Vapaaehtoinen vaatesäilytys 

Vartioitu vaatesäilytys sisältyy teatterilipun hintaan, mutta halutessasi voit ottaa päällysvaatteesi mukaan katsomoon. Isoja reppuja ja kasseja ei edelleenkään saa viedä katsomoon paloturvallisuusriskin vuoksi.   

Käsien ja pintojen puhtaus 

Olemme tehostaneet pintojen siivousta ja desinfiointia. Huolehdithan myös omalta osaltasi käsien pesemisestä ala-aulan WC-tiloissa. Yleisötiloissa on tarjolla käsidesiä useassa pisteessä. 

Käytä kasvomaskia, muista nenäliina    

Teatterin aulahenkilökunta käyttää visiirejä tai kasvomaskeja. Suosittelemme yleisölle kasvomaskien käyttöä. Noudatathan hyvää yskimishygieniaa: suojaa aina muut mahdollisilta pärskeiltä.   

Tehdään yhdessä teatterikaudesta turvallinen. Teatterimme yleisöturvallisuuskäytännöt perustuvat Aluehallintoviraston antamaan ohjeistukseen yleisötilaisuuksien järjestämisestä. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää teatterivierailuun liittyen, olethan yhteydessä lippumyymäläämme numerossa 014 266 0110.

Kipeänä täytyy jäädä kotiin, liput joustavat  kyllä   

Teatterilippujen lunastuksessa on joustovaraa. Sairastapauksissa vaihdamme liput kuluitta myöhempään näytökseen. Mikäli sinulla on näytöspäivänä flunssaoireita tai olet altistunut koronavirukselle, ole ennen esityksen alkua yhteydessä teatterimme lippumyymälään, numeroon 014 266 0110 tai sähköpostitse: teatteri.lippumyymala@jyvaskyla.fi 

Tarvitsemme yhteystietosi 

Meidän on yhä tärkeä tietää, ketä esityksissämme kulloinkin on; haluamme varautua mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämiseen. Varmista siis, että yhteystietosi ovat aina ajan tasalla, kun varaat teatterilippuja. Näin voimme mahdollisissa poikkeustilanteissa tavoittaa sinut nopeasti.  

Tervetuloa turvallisesti teatteriin!