Skip to main content
Image
Opastus taidemuseossa keväällä 2018

Näyttelyihin järjestetään yleisö- ja tilausopastuksia. Yleisöopastukset ovat yleensä maksuttomia. Tilatut opastukset ovat maksullisia. Koululaisille ja opiskelijoille etukäteen varatut opastukset ovat ilmaisia ti–pe 8–16.

Vieraskielisiä opastuksia järjestetään viikonloppuisin vain eri sopimuksesta. Vieraskielisiä opastuksia voi kysyä myös kaupunkioppailta.

Opastukset on varattava etukäteen. Sovitun opastuksen voi perua veloituksetta 2 vuorokautta ennen varattua aikaa. Opas on paikalla 15 minuuttia ennen varattua aikaa ja odottaa ryhmää enintään 30 minuuttia varatun ajan alkamisesta. Mikäli ryhmä haluaa oppaan odottavan pidempään, veloitetaan odotusajasta. Opas jää vain, mikäli hänellä ei ole muita sitoumuksia. Tilattu opastus veloitetaan joka tapauksessa, mikäli sitä ei ole määräaikaan mennessä peruutettu.

Alustavat opasvaraukset

Opastusten hinnat löytyvät palveluhinnastosta

Voit myös tilata itsellesi Kulttuuriluotsin kaveriksi näyttely- tai museokäynnille. Kulttuuriluotsi ei ole opas vaan ”yhdessä ihmettelijä”, jonka kanssa voit keskustella ja vaihtaa ajatuksia. Museovierailu on kulttuuriluotsin kassa ilmainen alle 10 hengen ryhmille. Luotsin voi tilata kuka tahansa itselleen tai ystävälleen, omaiselleen tai asiakkaalleen.

Lisätietoja

museolehtori Sirpa Turpeinen
p. 014 266 4397, 050 542 0591
sirpa.turpeinen[at]jyvaskyla.fi

Keywords: