Skip to main content
Image
Piia Mannisenmäen profiilikuva

 

Syntynyt: vuonna 1976 Jyväskylässä
Koulutus: Valmistunut lähihoitajaksi ja kehitysvammaisten ohjaajaksi 90-luvulla sekä teatteritaiteen maisteriksi v. 2004. 
Aiemmat kiinnitykset: Joensuun kaupunginteatteri 2004–06, Vaasan kaupunginteatteri 2007–08.
Mukana seuraavissa kauden 2021–22 näytelmissä:  9 hyvää syytä elää ja Susanin vaikutus.
Lisäksi mukana Teatteriseikkailussa, joka on osa kaupungin KOMPASSI-kulttuuriopetussuunnitelmaa, johon osallistuvat kaikki perusopetuksen 2. luokan oppilaat opettajineen. 

Olen todella kiitollinen, että lapsuuden ja nuoruuden harrastuksesta olen saanut ammatin. Näyttelijäntyö on minulle intohimo, terapeutti, rajaton maailma ulos- ja sisäänpäin matkatessa. Jyväskylän kaupunginteatterissa tehdään – ja ollaan tehty – teatteria aina suurella intohimolla ja ammattitaidolla. Olen ylpeä meidän talon osaavasta upeasta henkilökunnasta ja hyvästä yhteishengestä!

Hyvässä esityksessä yleisö pystyy hengittämään näytelmän tunnelmaa ja maailmaa yhdessä näyttelijöiden kanssa, elämään ja tuntemaan, liikuttumaan ja koskettumaan niin, että jälki jää pintaa syvemmälle.

Rentoudun ollessani perheeni kanssa, liikkumalla ja mökkeilemällä. Varsinaista mottoa minulla ei ole, mutta lainaan työkaveriani Taina Reposta: "Mutka kerrallaan ja ilon kautta!”