Vaihtuvat näyttelyt

valokuva linnusta lennähtämässä oksalle valkoisella studiotaustalla

Sanna Kannisto, Poecile Montanus 2, 2015
 

Näyttelyarkisto

Jyväskylän taidemuseon Holvin näyttelyarkisto

Grafiikka- ja valokuvakeskus Ratamon näyttelyt löytyvät verkkosivulta: Galleria Ratamon näyttelyt

Tulevat 

27.3.–16.5.2021
Kenen luonto?
Luontokuvaajat ja valokuvataiteilijat ensimmäistä kertaa yhdessä. Maamme kautta aikain laajin luontoa käsittelevä valokuvahanke käynnistyy Jyväskylästä maaliskuussa 2021.

Galleria 27.3.–16.5.2021
Terveydeksi! – Sairaala Novan taidetta
Uuteen Sairaala Novaan toteutettua taidetta esittelevä näyttely tuo sairaalan teokset yleisön tutustuttaviksi originaalien ja valokuvien kautta. 

Taidetila Ilmiö 27.3.–16.5.2021
Kaipaus
Näyttely liittyy Jyväskylän kesäyliopiston/Lapin yliopiston kuvataiteen aineopintojen opintojakson opintoihin Taiteellinen ilmaisu ja ajattelu.

4.6.–5.9.2021
Kati Immonen – Korpi vastaan puutarha
Keskisuomalaistaustainen taiteilija tunnetaan vesivärimaalauksen uudistajana, jonka voimakkaat maalaukset ravistelevat ennakkokäsityksiä perinteisestä tekniikasta. Taiteilijan pääaiheena on jo vuosien ajan ollut ihmisen ja luonnon moniulotteinen suhde. Viime vuosien maalaussarjoissaan taiteilija on kuvannut muuan muassa villiintyneitä kukkakoreja ja metsän valtaamia kasvimaita – jokaiselle puutarhurille tuttuja yrityksiä hallita luontoa. Näyttelyssä hän jatkaa tutkimuksiaan ja kaivautuu yhä syvemmälle luonnon ikiaikaiseen uudistusvoimaan ja kiertokulkuun.

17.9.–9.1.2022
Värinäkyjä – Yrjö Saarinen
Rohkeana ekspressionistina tunnetun Yrjö Saarisen (1899–1958) paletissa luonto ja ihmiset saavat vahvan väritulkinnan. Näyttely on osa Jyväskylän museoiden yhteistä Väri-teemaista syksyä.

 

Menneet

Näyttelyarkisto

Näyttelyarkisto

Jyväskylän taidemuseon Holvin näyttelyarkisto

Grafiikka- ja valokuvakeskus Ratamon näyttelyt löytyvät verkkosivulta: Galleria Ratamon näyttelyt

Keywords: