Skip to main content

24.11.2021

Jyväskylän kansalaisopiston kevään kurssit sekä lasten ja nuorten taiteen perusopetuksen ryhmät tarjoavat oppimisen riemua syksyyn kaikenikäisille.
Image
Kolme henkilöä keskustelee kielten kurssilla.

Kevään uusilla kursseilla voit esimerkiksi oppia pihkasalvan valmistuksen, saada helpotusta digistressiin tai ommella mekon valmiiksi kesää varten. Verkkokursseja on tarjolla niin kuvataiteessa, kielissä, historiassa, tanssissa kuin liikunnassa. Kotisohvalta käsin voit kerrata venäjän sijamuodot tai olohuoneesta osallistua afro-tanssin kurssille.

Ilmoittautuminen kevään uusille kursseille alkaa 8.12. klo 16

Ilmoittautuminen alkaa puhelimitse ja verkossa 8.12. klo 16. Ilmoittautuminen jatkuu verkossa ympäri vuorokauden. Puhelimitse voit ilmoittautua 8.12. klo 16-18 sekä myöhemmin neuvonnan aukioloaikoina.

Syksyllä käynnistyneiden ryhmien ja taiteen perusopetuksen ryhmien vapaille paikoille voit ilmoittautua pitkin vuotta. Vapaita paikkoja kannattaa kysyä kansalaisopiston neuvonnasta tai taiteen perusopetuksen opintosihteereiltä.

Taiteen perusopetuksen ilmoittautuminen lukuvuodelle 2022-2023 on 1.4.–15.5.2022.

Tutustu kursseihin verkossa tai hae opintoesite selattavaksi

Kurssitarjontaan pääset tutustumaan verkossa ilmoittautumissivuilla sekä opintoesitteessä, jonka voit hakea opiston alueen kirjastoista, osasta kauppakeskuksia ja kauppoja. Opintoesitteen jakelupisteet näet kansalaisopiston verkkosivuilla.

Ilmoittautumisvaihtoehdot 

1) internetissä www.opistopalvelut.fi/jyvaskyla 
2) puhelimitse p. 014 266 0107 
3) opiston neuvonnassa (Vapaudenkatu 39–41)