Skip to main content

22.11.2021

Jyväskylän Veturitalleilla on vuokrattavissa 8 maksullista bänditilaa vuodelle 2022. Lisäksi Veturitalleilla voi harrastaa maksuttomasti musiikkia niihin tarkoitetuissa ja kalustetuissa tiloissa.
Image
Bänditila

Jyväskylän Veturitalleilla on vuokrattavissa kahdeksan (8) bänditilaa bändeille omaehtoiseen harjoitteluun. Tiloja myönnetään vuodeksi kerrallaan aikavälille 11.1.-30.12.2022. 

Bänditiloja voi hakea 24.11.-8.12.2021 välisenä aikana. Mikäli bänditilat eivät täyty hakuajan umpeuduttua, hakemuksia otetaan vastaan myös sen jälkeen. Treenitiloja myönnetään 13 - 29 -vuotiaiden kokoonpanoille. Alle 18-vuotiaiden kokoonpanot ovat valinnassa etusijalla. Yhdessä tilassa voi treenata maksimissaan kolme kokoonpanoa.

Hakemukset voi tuoda tai postittaa 8.12.2021 mennessä osoitteeseen:

Veturitallit Jyväskylä
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut
”Veturitallien bänditila”
Veturitallinkatu 6
40100 JYVÄSKYLÄ

Hinnasto vuodelle 2022: 
alle 18 -vuotiaiden kokoonpanot 60€/bändi/kk 
alle 29 -vuotiaiden kokoonpanot jaetussa bänditilassa 80€/bändi/kk 
alle 29-vuotiaiden kokoonpanot omassa bänditilassa 120€/bändi/kk 
Hinta sisältää arvonlisäveron 24 %.

Hakulomakkeen voi tulostaa Veturitallien verkkosivuilta ja lomakkeita voi pyytää myös Veturitallien nuorisonohjaajilta.

Kalustettu Pannuhuone-tila aloitteleville soittajille, Konehuone elektroniselle musiikille ja studio musiikin äänitykseen 

Veturitalleilla on alle 29-vuotiaille nuorille myös maksuttomia, musiikin harrastamista varten valmiiksi kalustettuja tiloja. Rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee aloitteleville soittajille suunnattu Pannuhuone, joka sisältää rummut, kitarat, basson, kosketinsoittimet ja laulukamat. Vieressä sijaitseva Konehuone on suunnattu elektroniselle musiikille ja hip hopille, joten varustus on sen mukaista tietokoneineen, laulumikkeineen ja mm. rumpukoneineen.

Samassa yhteydessä sijaitsevaa Veturitallien studio- ja mediapajaa voi käyttää videoiden kuvaamiseen ja editointiin, kuvankäsittelyyn sekä bändien ja artistien nauhoittamiseen ja miksaukseen joko ohjatusti tai itsenäisesti.  
 

Lisätiedot: 
veturitallit@jyvaskyla.fi
puh. 050 522 6757