Skip to main content

13.10.2021

Viikolla 42 koronarokotuksen saa helpommin kuin koskaan. Jos Killerin tai Kuokkalan rokotusasema ei osu matkasi varteen, voit käväistä tilapäisellä koronarokotuspisteellä Sepässä tai Forumissa. JYPin kotipelissä 20.10. voit luistella puolustuksen etulinjaan ottamalla rokotteen ja kannustamalla kotijoukkueen faneineen voittoon myös koronaviruksesta.
Image
Rokotuksen saanut nuori lukee ohjelappua.

Jyväskylän koronatilanne on pahentunut nopeasti, ja tartuntojen runsauden vuoksi kaupunki on jälleen siirtynyt koronan kiihtymisvaiheeseen. Sairastuneet ovat lähes poikkeuksetta rokottamattomia tai vain kerran rokotettuja. 

Virus vie sairaalaan myös työikäisiä ja nuoria

Tartuntataudeista vastaava lääkäri Ilkka Käsmä kertoo sairaalahoidossa koronan vuoksi olevan nyt myös työikäistä väestöä. Rokotuksilla sairaalahoitoa vaativalta vakavalta muodolta olisi Käsmän mukaan voinut välttyä. 

– Rokotus tulee hakea, ellei siihen ole terveydellistä estettä. Ja äärimmäisen harvalla on. Rokote on turvallinen ja maksuton. Joten jokaisen tulee kantaa vastuunsa ja hakea rokote, jotta tartunnat saadaan kuriin ja koko väestö suojattua. Vain siten pääsemme palaamaan normaaliin arkeen, Käsmä alleviivaa.
 
Palvelukoordinaattori Raija Loikkanen kiittää JYPiä sekä kauppakeskus Seppää ja OP Keski-Suomea yhteiskuntavastuun eleestä, kun ne tarjoavat tilaa pop up -rokotuspisteille. 

Ota syyslomaohjelmaan piipahdus rokotuspisteellä

Tilapäisiltä rokotuspisteiltä ja kaupungin rokotusasemilta saa sekä ykkösrokotetta että kakkosannosta, kunhan rokotusväliksi tulee kuusi viikkoa.

Kauppakeskus Seppä: joka arkipäivä klo 9–17 viikolla 42.

Kauppakeskus FORUM, OP:n tarjoama aiemman kenkäkaupan tila: joka arkipäivä klo 11–17.30 viikolla 42.

JYP: keskiviikon kotipeli 20.10 – rokotuspiste avoinna klo 17 alkaen.

Killerin ja Kuokkalan rokotusasemat 18.–22.10.2021: 
-    Kuokkalassa: ma–pe 8–15
-    Killerillä: ma–to klo 8–18 ja perjantaina 8–15

Ota rokotuspisteelle mukaasi henkilökortti, passi tai Kela-kortti tunnistautumista varten. Pidä turvaväli ja noudata hygieniaohjeita. Varaudu viipymään sairaanhoitajien tarkkailussa rokotuksen saatuasi noin 15 minuuttia. 

Saavuthan rokotukseen vain terveenä.

Lisätiedot: 

palvelukoordinaattori Raija Loikkanen, p. 040 579 3419, Jyväskylän kaupunki, sosiaali- ja terveyspalvelut

Keywords: