Skip to main content
Image
Kulttuuriaitan työpaja Ötökkämäinen matka Suomen luontoon Pupuhuhdan päiväkodissa

Haluatko tarjota työpajasisältöä Kulttuuriaittaan?

Kulttuuriaitta tarjoaa ammattitaiteilijoiden työpajoja päiväkoteihin ja kouluihin niiden päiväohjelmiin sovitettuna. Jos sinulla on ideoita työpajojen sisällöistä ja haluat työskennellä lasten ja nuorten kanssa, ota yhteyttä. 

Paras aika tarjota meille pajaa on kevät, koska ohjelma rakennetaan valmiiksi ennen kesää. Ohjelma julkaistaan joka vuosi elokuun alussa ja ilmoittautuminen tapahtuu koko lukuvuoden pajoihin syyskuun aikana. 

Laita ehdotukseesi tarkat tiedot pajan sisällöstä, kohderyhmästä ja kestosta niin pääsemme pohtimaan sopiiko se seuraavan lukuvuoden ohjelmaamme. Keskustelemme myös henkilökohtaisesti kaikkien uusien pajaohjaajien kanssa Kulttuuriaitan toiminnan periaatteista ja tavoitteista. Olemme iloisia, että voimme laajentaa osaavaa joukkoamme uusilla taiteen ammattilaisilla!


HUOM!
Pajaohjaajapankin Haku-toiminto ei toimi tällä hetkellä ongelmitta ja kaikki tiedot eivät välttämättä näy, mutta jos haluat tietoja Pajaohjaajapankista löytyvistä ohjaajista ja taiteilijoista, ole yhteydessä Kulttuuriaittaan: hilda.jarvinen[at]jyvaskyla.fi

Kulttuuriaitan pajaohjaajapankkia ollaan uudistamassa vuoden 2021 aikana, palvelemaan vielä laajemmin kuntia ja kulttuuritoimijoita eri taiteen alojen taiteilija- ja tuottajapankkina.