Hyppää pääsisältöön
Kuva
Mustikoita ja vadelmia rasioissa

Lutakonaukio sijaitsee kaupungin satama-alueella aivan keskustan tuntumassa ja se on yksi kaupungin suosituimmista oleskelu- ja tapahtumapaikoista. Kesäkaudella 2021 Lutakonaukiolle, Satamakadun ja rantaraitin väliselle alueelle sijoittuu kesäterasseja /ravintolamyyntipaikkoja. Lisätietoa,  Lutakonaukion kesäterassit 2021.  

Kesäterassien lisäksi alueella on mahdollisuus vuokrata Pop-up myyntipaikkoja (31.10.2021 saakka). Myyntipaikkoja ei ole mahdollista vuokrata/käyttää Lutakonaukiolla järjestettävien suurten tapahtumien aikana. Lisätietoa Lutakon sataman tapahtumat v.2021

Tarjolla on 3 paikkaa, jotka ovat kooltaan 4m x 4m.  Pop-up myyntitoiminnan tulee pysyä kokonaisuudessaan ko. aluerajojen sisäpuolella. Alkoholin myynti Pop-up myyntipaikoilla on kiellettyä.

Hinnat

35,00 €/vrk + alv 24 %
150,00 €/viikko + alv 24 %
220,00 €/kaksi viikkoa + alv 24 %

Sähkö ja vesi

Sähkön käytöstä on sovittava erikseen, käytöstä veloitamme 10 € + alv 24% / vrk mikäli on käytössä.
Satamapuistossa sijaisee vesipiste mistä saa juomavettä (vesipiste ei ole liitettävissä kiinteästi myyntipaikkaan).

Käytössä huomioitavaa

  • Lutakonaukiolla sijaitseva katukivetystyömaa saattaa ajoittain (30.6. asti) häiritä alueella toimintaa ja, kts. työmaa-alue kartalla 

  • Lutakonaukiolla järjestettävien suurten tapahtumien aikana Pop-up myyntipaikat eivät ole käytettävissä.

  • Pop-up toimijat vastaavat tarvittavien viranomaislupien hakemisesta ja ilmoitusten tekmisestä sekä niiden mahdollisista kustannuksista.

  • Paikan varaaja vastaa käyttöohjeiden ja lupaehtojen noudattamisesta, käyttöohjeet ja lupaehdot (pdf).

Varaustilanne ja paikan varaaminen

  • Tapahtumien ajankohdat jolloin Pop-up paikat eivät ole varattavissa tai mahdollista käyttää 15.-20.6., 9.-20.7., 19.-22.8., 16.9.-3.10. 

  • HUOM! Poikkeusolojen tilanteella voi olla vaikutusta tapahtumien toteutumiseen. 

  • Lisätietoa tapahtumista Palvelupiste Hannikainen, puh. 014 266 5025, palvelupistehannikainen(at)jyvaskyla.fi, avoinna arkisin klo 8 - 15.

HAKEMUS

Huomioi poikkeusolot 

Myyntipaikan vuokraaja/toimija vastaa Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston kokoontumisrajoitusten sekä paikallisen terveydenhuoltoviranomaisen koronamääräysten noudattamisesta tai muista suositelluista toimenpiteistä sekä ilmoituksista terveysviranomaiselle poikkeusolojen aikana. Voimassa olevat suositukset ja rajoitukset Jyväskylässä

Asiasanat: