Terveyskeskussairaala – ketä meillä on töissä?

Terveyskeskussairaala – ketä meillä on töissä?

Sairaanhoitaja Pinja Puranen, Kyllö osasto 3
- Valmistuin sairaanhoitajaksi/terveydenhoitajaksi Mikkelin ammattikorkeakoulusta vuonna 2015
- Tein 6 viikkoa kestävän työharjoittelun osastolla 3 keväällä 2014. Jäin sen jälkeen samalle osastolle kesätöihin, jonka jälkeen tein lyhyempiä sijaisuuksia muulloinkin esimerkiksi joulun aikaan. Yhtäjaksoisesti olen ollut töissä joulukuusta 2015. 1.1.2017 lähtien olen ollut vakituisessa työsuhteessa.
- Alkuun tein paljon töitä yksityisellä puolella ja kaipasin tähän myös vaihtelua. Hain sairaanhoitajan sijaisuuksiin, koska koen, että terveydenhoitajan sijaisuudet ovat lyhyempiä kuin sairaanhoitajan.
- Pidän osastotyöstä, koska työkavereilta saa aina tukea eikä työtä tarvitse tehdä koskaan yksin. Tämä auttoi työssä varsinkin vastavalmistuneena.

Sairaanhoitaja Tiina Valkeinen, Kyllö osasto 1tiinavalkeinen
- Valmistuin sairaanhoitajaksi Mikkelin ammattikorkeakoulusta vuonna 2014.
- Olin valmistumisen jälkeen Lappeenrannassa EKSOTE:lla yleislääketieteen kuntoutusosastolla sijaisena vuoden 2015 loppuun. (Muutimme Jyväskylään ja olin kotona lasta hoitamassa.) Ilmoittauduin helmikuussa rekryyn sairaanhoitajan sijaisuuksia tekemään. Muutaman päivän odotin sähköpostiin ilmoitusta sijaistarpeesta ja ensimmäisenä ilmaantui Kyllön 1 osastolta tarve kuukauden ajalle sijaiseksi (joka mahd. jatkuu). Aloitin työt helmikuun alussa. Nyt viikko sitten vaihtui vakituinen työsopimus.
- Pidän osastotyöstä koska on monipuolista ja sopivan haastavaa. Osasto on myös turvallinen paikka oppia koska on aina joku jolta kysyä ja saa apua tarvittaessa. Osastolla on hyvä ilmapiiri ja kivat työkaverit.

16.5.2018