Suomen kovin poptähti Antti Tuisku saapui Tanssisali Lutakkoon, mukana myös koostevideo keikalta

Suomen kovin poptähti Antti Tuisku saapui Tanssisali Lutakkoon, mukana myös koostevideo keikalta

Suomen kirkkain ja kovin poptähti  Antti Tuisku saatiin viimeinkin Jyväskylän ”keikkapyhättöön” Lutakon tanssisaliin 16.11.2017

Ensimmäiset jonottajat saapuivat paikalle jo viisi tuntia ennen ovien avausta. Jonottajille tarjottiin lämmintä mehua ja päästettiin sisälle vessaan tarvittaessa. Oli kuitenkin inhottavaa, kun työntekijät tulivat tupakoimaan porukalla jonon viereen aika ajoin. Paikkoja pidettiin toisille, jos piti käydä kaupassa tai vessassa. Tämä kuvastaa lämmintä yhtenäisyyttä fanien välillä. Keikkabussin saapuessa osa juoksi hakemaan yhteiskuvia popparin kanssa. Antti tuli myös moikkaamaan jonottajia ja ottamaan yhteiskuvan kaikista hänen kanssaan omaan Instagram- tarinaansa.

Kuva Antti Tuiskusta esiintymässä
Kuvat: Pia Oikarinen

Keikka alkoi huikeilla suosion osoituksilla, jotka säilyivät läpi keikan. Yleisöä valtasi lämmin rakkaudentäyteläinen fiilis ja yhtenäisyys, jossa jokainen saa olla just sitä, mitä on. Tätä sanomaa Antin biisit ja välispiikit vahvasti ovatkin. Sama yhtenäinen ja rakkaudellinen fiilis, sekä ilo tekemiseen näkyy myös Antin ja bändin välillä lavalla.

Antin lavaesiintyminen on aivan omaa luokkaansa. Hän tanssii vaikeita koreografioita ja laulaa virheettömästi yhtäaikaa korkealla sykkeellä lähes hengästymättä. Antin kunto on uskomaton. Samaan aikaan hän pystyy ottamaan jokaisen yleisöstä huomioon ja huokua valovoimaista lämmintä rakkaudellista iloista energiaa, jonka kaikki kyllä pystyvät ihmeellisesti imaisemaan itseensä ja tuntea itsensä ainutlaatuiseksi. Kaikki lavalla tapahtuva on ennakkoon suunniteltu niin valoja, koreografioita ja vaatteiden vaihtoa myöten. Sen lisäksi lavalla nähdään milloin mitäkin, tanssijoita, juoksumattoa, valoruoskaa, banaania. Antin keikoilla on aina lähes sama show, oli sitten kyseessä pieni tai iso lava. Tällä kiertueella tanssijat eivät ole mukana, mutta Antti riittää lavalla täysin itsekseenkin.

Kuva Antti Tuiskusta lavalla

Kuvat: Pia Oikarinen

Tuiskun esiintyminen on räävitöntä ja provosoivaa ja hipoo aika ajoin mauttomuuden rajaa, mutta pysyy kuitenkin juuri oikealla tavalla sopivan rajoissa. Antti siveellistää materiaaliaan lavalla jonkin verran, kun paikalla on lapsia. Siksi tällä kertaa keikka jäi vähän latteammaksi, keikan ollessa sallittu.

Antilla on ammattitaitoinen ja osaava tiimi ympärillä, jotka kaikki tekevät työtään rakkaudella ja omistautumisella, joka näkyy kyllä kaikessa, mitä lavalla ja sen ulkopuolella tapahtuu. Antti Tuisku ei jätä ketään kylmäksi. Tämän vuoksi Antti vetääkin kerta toisensa jälkeen keikkapaikat täpötäyteen ja on Suomen kovin poptähti.

Kuva Antti Tuisku -fanituotteista
Kuvat: Pia Oikarinen

Keikalla myytiin myös fanituotteita. Sen lisäksi sallitulta puolelta pystyi ostamaan alkoholittomia blaa blaa- ja hyökyaaltodrinkkejä.

 

Koostevideo keikalta:

Kirjoittanut: Pia Oikarinen