Hyppää pääsisältöön
Kuva
Liikuntaryhmä halaa

Liikkujan Jyväskylä

Uusin blogikirjoitus

Talvilomalla liikunnallista tekemistä kaikenikäisille

Kuva
Poika luistelemassa Jyväsjärvellä

Viettääkseen mukavan talviloman ei aina tarvitse lähteä kauas. Jyväskylä on talvilomalla täynnä monipuolista liikunnallista tekemistä kaikenikäisille. Kokosimme alla olevaan listaan liikunnallisia lomavinkkejä koko perheelle:

Mitä tapahtuu liikuntaluotsikoulutuksessa?

Kuva
Liikunnanohjaustilanne AaltoAlvarin pihalla

Liikuntaluotsitoiminta on ollut käynnissä Jyväskylässä jo vuodesta 2014 lähtien ja vuosien saatossa yli 2000 ihmistä on saanut luotsin avulla liikuntasuorituksen.

Liikuntaluotsaus – liikuntaa ja yhdessä oloa

Kuva
Kaksi ihmistä hiihtää järven jäällä

On tammikuinen torstai-iltapäivä ja koko Suomeen on luvattu poikkeuksellista lumimyrskyä. Se ei kuitenkaan hidasta Jyväskylän liikuntapalvelujen vapaaehtoista liikuntaluotsia Leenaa tai Kaijaa, joka on pyytänyt itselleen seuraa kävelylle.

Hyvää uutta vuotta 2019 ja tervetuloa Liikkujan Jyväskylä –blogiin!

Kuva
Liikuntaryhmä halaa

Liikkujan Jyväskylä on uusi kanava tavoittaa liikunnasta kiinnostuneita kuntalaisia. Jyväskylän liikuntapalvelut kattavat liikuntaan liittyviä palveluja laidasta laitaan – kuten liikuntapaikkoja, liikuntaryhmiä, liikunnallisia palvelukokonaisuuksia sekä liikunnan vapaaehtoistoiminnan palveluja.

Alueelliset liikunnanohjaajat liikuttavat vauvasta vaariin ja mimmistä muoriin

Aloitimme vuosi sitten liikuntapalveluissa alueellisen toimintamallin kehittämisen. Sen myötä olemme hajaantuneet ympäri kaupunkia. Me aluevastaavat liikunnanohjaajat työskentelemme tällä hetkellä Huhtasuolla, Keltinmäessä, Korpilahdella, Kuokkalassa, Palokassa, Puuppolassa ja Tikkakoskella.

Asiasanat: