Hyppää pääsisältöön
Kuva
Yläkaupungin Yön perhetapahtuma Mäki-Matin perhepuistossa. Kuva Riku Luomaa

Ei auki olevia hakuaikoja

Avustuspäätökset 2022

Kulttuuri- ja liikuntalautakunnan kokouksessa 9.3. päätettiin kansalaistoiminnan toiminta- ja kohdeavustuksista vuodelle 2022. Avustuspäätökset löytyvät pöytäkirjasta: toiminta-avustukset asia nro 16 (liite) ja kohdeavustukset asia nro 17 (liite).

Kulttuuri- ja liikuntalautakunnan pöytäkirja

Kansalaistoiminnan avustuksilla luodaan edellytyksiä jyväskyläläiselle kansalaistoiminnalle ja kannustetaan kuntalaisia hyvinvointia ja elämänlaatua edistävään yhteisölliseen toimintaan. Jyväskylän kaupungin strategian  mukaisesti avustuksilla halutaan tukea asukkaiden osallistumista, vaikuttamisen mahdollisuuksia ja yhdenvertaisuutta. Niiden avulla voidaan myös tukea harrastamisen mahdollisuuksia ja vähentää yksinäisyyttä.

Kansalaistoiminnan avustuksilla luodaan edellytyksiä omaehtoiselle toiminnalle, joka suunnataan avoimesti asukkaille tavoitteena yhteisöllisyyden ja kumppanuuden vahvistaminen ja vapaaehtoistoiminnan lisääminen. Avustuksia myönnetään järjestöjen ja yhteisöjen asukas- ja kylätoimintaan, muuhun kansalaistoimintaan sekä monikulttuuriseen toimintaan.

Kansalaistoiminnan avustuksia myönnetään toiminta- ja kohdeavustuksina ja niistä päättää kulttuuri- ja liikuntalautakunta.

Hakulomake (lomake avautuu avustusten hakuaikoina)

Hakuajat

Toiminta- ja kohdeavustusten hakuaika on tammikuussa, haku päättyy tammikuun viimeisenä arkipäivänä klo 15.00. Jos avustusmäärärahoja jää jäljelle kulttuuri- ja liikuntalautakunnassa maaliskuussa tehtyjen avustuspäätösten jälkeen tai mikäli myönnettyjä toiminta-avustuksia ei haeta maksuun toukokuun loppuun mennessä ja määrärahaa palautuu näin uudelleen jaettavaksi, kohdeavustusten toinen hakuaika päättyy elokuun viimeisenä arkipäivänä klo 15.00.

Lisätietoja kansalaistoiminnan avustuksista:

erikoissuunnittelija Pirjo Piispanen, p. 050 595 5863
pirjo.piispanen(at)jyvaskyla.fi

kulttuuripäällikkö Mari Aholainen, p. 050 63 495
mari.aholainen(at)jyvaskyla.fi

Lisätietoja muista avustuksista:

Jyväskylän kaupungin avustukset