Hyppää pääsisältöön
Kuva
Mattopyykillä 2010

Jyväskylässä on kahdeksan matonpesupaikkaa, jotka sijaitsevat Huhtasuolla, Keljonkankaalla, Lehtisaaressa, Palokassa, Tikkakoskella, Vesangassa, Kuohulla ja Korpilahdella. Itsepalveluperiaatteella toimivat pesupaikat on viemäröity sekä varustettu mattomankelein.

Matonpuunauspuuhiin pääsee kesäkuun alusta syyskuun puoliväliin, jolloin vedet ovat paikoille kytkettyinä. Korpilahden, Vesangan, Tikkakosken ja Palokan matonpesupaikat ovat käytössä päivisin klo 6-22. Vesi kytkeytyy yöksi pois päältä.

Mattojen pesu paikoilla on maksutonta niin vakituisille kuin kesäasukkaillekin. Matonpesupaikoilla toivotaan toimittavan hyvässä yhteishengessä, toiset käyttäjät ja lähiseudun asukkaat huomioon ottaen. Kukin käyttäjä vastaa paikan siisteydestä, siivoaa jälkensä, vie roskansa pois ja sulkee vesihanat lopetettuaan.

Urakoitsijat tekevät matonpesupaikoilla viikoittaiset kunnossapitokierrokset. Ilmoituksia ongelmista ja vioista ottaa vastaan Palvelupiste Hannikainen,  ma-pe klo 8-15, p. 014 266 5025, palvelupistehannikainen(at)jyvaskyla.fi. Iltaisin ja viikonloppuisin käytössä on vikailmoitusnumero p. 0800 911 99.

Viemäröidyt matonpesupaikat

Kuva
Kuva

Matonpesupaikkojen kunnossapito

Urakoitsijat tekevät matonpesupaikoilla viikoittaiset kunnossapitokierrokset.

Ilmoitukset ongelmista ja vioista
Palvelupiste Hannikainen ma-pe klo 8-15
p. 014 266 5025, palvelupistehannikainen(at)jyvaskyla.fi

Iltaisin ja viikonloppuisin vikailmoitusnumero p. 0800 911 99

Kuva
Mattoa pestään juuriharjalla.
Asiasanat: